Џангл!!!!! Една соученичка во средно се имаше избањато во Џангл, а башка лето беше! Ауууу бљак! Од тогаш имам фобија од Кензо..ми го одмили за навек!
Значи јас сум бог да чува со парфемиве.Босс интенс ми се допаѓаше и си купив на точење(и го постирав во темата парфеми),а сега (после 2 пати прскање)неможам да го поднесам ОДВРАТЕН ми е
Повеќето од набројаните ми се одвратни ама никој не ми создава таква топка во грло проследена со нагон за повраќање како Џангл од Кензо. Уствари сите од Кензо ми се одвратни и веќе одамна ги одминувам во парфимерии. Општо земено има многу поубави машки парфеми, додека кај женските има големи утки.
Не знам дали е до мене, но Giordani Gold од Oriflame не можам да го поднесам. Знам дека многу го користат и им се допаѓа, но јас го порачав заедно со ролон, спреј и пудра и гадно се зезнав - сеуште стојат, одвај отворени.
Guess Sedactive Hикако не можам да му го поднесам мирсот,остар,бабински дури како отров ми е,со сила го трошам
Ги мразам и неможам да ги поднесам, мислам секоја втора девојка на нив мириса, мразам префорсирани и искомерцијализирани парфеми, презаситена сум од овие, а и незнам за што толку псоебно ги сметаат па се сите опседнати со нив. Мирисаат теткински, ИУ!
значи прв на листата и диабле блеу мисла бесе и повратив од него неколку пати а и версаче јелоу дајмонф мисла бесе блак уѕас
Го добив на подарок и ми стои нечепнат само еднаш прснат Не ми беше лош при самото прскање но одпосле не ми се допаѓа,не е по мој вкус воопшто Tаква сум јас после 24 часа мирисање може да ми се згади некој парфем. Ако има некој заинтересиран радо би се заменила со парфеми