Леле и јас не можам да го поднесам овој парфем,ана почетокот ми беше ок,аа сега добивам веднаш гадење од него.Исто не можам да го поднесам Bvlgari jasmin noir и сите парфеми што мирисаат прејако на ванила ме гушат.
Imam mgogu so nepozam da gi podnesam skoro site sto se mnogu jaki obozavam samo light parfemi kako D & G light blue
Мене не ми е јасно како на некои луѓе им се допаѓа овој мирис. Ајде машки е мирисов ама до толку На мене искрено ми мириса овој на сватови
Значи го дабив за поклон и само еднаш се прснав, ни мајка ми и сестра ми не го сакаа и сега така стои дома.
Некои парфеми што се ставени во групава мене ми се омилени, ствар укуса јеботе ! Туку јас сум голема зависничка од парфеми и според мене секој си е убав на свој начин ...ги сакам парфемите од оригинали до копии,од нежни,цветни,нападни,благи, јаки, средни, зимски, летни ги сакам сите Инаку за оваа категорија kenzo се незаменливи особено оној flower со црвената булка у шишето!
Hypnotic poison. Имам уште малку од него дома ама грозен ми е. Кога имав проблеми со желудников, на школо едно девојче се прсна со него и ми дојде нагон за повраќање. Уф, баш го сакав порано ама сега .. не!
и мене исто ми се гади од несго и од било кој со мирис на ванила кокос и оние кои содржат мошус неможам да ги поднесам