Лудо немора да го купуваш, оди у Космо или некоја друга парфимерија мирисни го, ќе ти стане јасно зашто сите го мразиме. Сите лоши воспитувачки, учителки и професорки на него мирисаат Инаку околу 200-300 ден. мислам дека е.
Ма остај Лола и Латва, сите на Алкалоид им се одвратни. Квин и Кинг ми се преврте желудникот. Моето сетило за мирис не ги поднесува ни Диор Поисон, Хипнотик Поисн и останатите отрови од колекцијата
Meне пак Сатва и Лола ми беа едни од поомилените наши парфеми. Мислам, уште ми се, си ги имам во залиха, ама поретко ги користам, зашто се навлеков на други. Многу брзо ми минува меракот по парфеми, па ако купам некој со посолена цена може после и мака да ми падне - това е това. Јас дефинитивно не го љубам фамозниот Шанел 5, ниту Hypnotic Poison - тој што ми го донел за матура нека се јави доброволно, или ќе морам да превземам мерки кај осомничените. :geek: Оние малите mini love, mini sexy и како и да беа, исто не ми се допаѓаат. Глупав ми е и Volare magnolia од Орифлејм - прецветен мирис за мој вкус, ама ете мајка ми си го бендиса.
Lady Milion - Ете тај.На него цел град мириса.Одвратен е. Лола - Поодвратно нешто - амин Латва - Ау бљак. Шанел 5 - Нешто од што ми се превртува желудник и ми се темни. Фамозниот Мираж на Орифлејм - Тежок мирис,не го можам. Џордани на Орифлјем - Не дека мириса прелошо туку сите нафурани тетки мирисаат на него. Хипнотик поисон - ми се врти во глава од него.
Исто! Дечко ми си го купил лани од фришоп, ми вика - доаѓам во СК, пола град смрди на парфемов! И не го користи, а и јас меѓу редови му забранив, не го можам парфемот! Други - Кензо Џангл. Мајка ми го обожава, и со него се бањаше кога и го донесоа за роденден. После тоа, фала богу, и здосади, па се префрли на Angel, од Тиери Муглер. И тој не го можам веќе. Најинтересно е што сите грозни парфеми она ги обожава! Има и Лола, и Сатва, и еден ептен јак, старомоден, ама го користи само за посебни прилики - мислам дека е од првата линија на Диор, Jadore.
Освен ако не сакате да утепате некој со смрдеа,не го користете. Спојлер http://images.teamsugar.com/files/upl1/2/20652/40_2008/product1_1934.larger.jpg Исто така сите парфеми што "мирисаат" на ружа ги мразам!
Passion dance и Rare Pearls од Авон, Tesori d'Oriente мајка ми го обожава, а мене ми се повраќа од тој и исто така не можам да поднесам ружа/роза, а бугарската ми е посебно одвратна.
Voglavno ne mozam da podnesam miris na ruza/roza i vanila,nekako mi se preteski i mi sozdavaat nagon za povrakanje.A od maskite ima eden Sultan mislam se vikase,tezok miris.
Не дека кизнај колку е грд ама ме потсејќа на еден мнг грд период,кога го користев мнг е јак и тежок сега не можам да го сварам