Дали некоја од вас знае колку отприлика чинат парфемите на Алкалоид. Го добов Queen Code па ме интересира која му е цената ?
Е морам да го мириснам тој легендарен лола парфем што сите го хејтате Отворив на гугл reviews за парфемов, и се чудам во споредба со форумов, колку многу позитивни коментари гледам за парфемов... Дали навистина на луѓето толку им се допаѓа или?? Еве копирав некои: Спојлер *I love Lola! This was the first perfume that I truly fell in love with. It is so beautifully balanced with a sexy, feminine, floral scent. *Love this smell.Will always purchase! *The scent is very pleasant though, very flowery and sensual. A really nice smell, I would use it for night as its quite girly and sexy. *Lasting power is great, bottle is great, price is right(I've had my bottle for a month and it is still full), and the fragrance is to die for. My perfect perfume! *seductive evening perfume that isn't too sweet like so many!!! Smells really nice after it's faded a bit. *This has got to be one of my favourite perfumes of all time! This is much stronger than Daisy. It has a floral sweet and slightly musky scent on me which is lovely. I would recommend this to anyone who tried Daisy but prefers something with a little bit more bite! *This perfume is sexy, sultry, sensuous. It is definitely an evening choice for me. The tones are floral and warm. This is the kind of fragrance that can lure a hug to linger. *I'm obsessed!! The smell is strong but not overwhelming. I just got this a couple of weeks ago and am almost done with the bottle. This is my new favorite *Beautiful, fun, chic and complex. Wear everyday and feel young. Да ги чита човек вака критикиве (мислењата) за парфемов чиниш, нешто божанствано е... Баш деновиве ќе го мириснам, да си видам мое мислење
^Овие reviews да не се за LOLA - Marc Jacobs , не верувам дека има некој што се воодушевува на нашата ЛОЛА
Дааа да, за тој се, на марк џејкобс лолата. Јас мислев за таа зборете. Зар има и друга лола? која е вашата?
Eден пазарски што не знам ни дали му е така името, мислам Кафе кафе, така нешто... не не, не можам да го смислам!
Ok, чим сте живи и здрави значи сте го мириснале само Кenzo flower но не и Кenzo RED flower ! Немојте! Од тоа се повраќа! Се оштетува сетилото за мирис! И се фаќа пролив!
Сите оние пазарскине што демек марки се.. Исто имав еден парфем Romeo and Juliet.. Одвратен ! -.- А што се тиче за парфемов Лола, зар јас единствена сум што ми се допаѓа парфемот ?
Дека лошо мириса парфемов,не мириса,ама толку е јак,ако се прснеш повеке од еднаш,дефенитивно ке ти се слоши,мене од сите што мирисаат на мосуш,ми се лоши
Koj lola парфем ти се допаѓа? Тој од Марк Џејкобс, или тој другиот од алкалоид ли од кај ли е? Јас ќе идам утре да го мириснам