И јас го марзам мајка ми го имаше и не го користеше па јас зедов го истошив(надвор прскав без-веза)и го фрлив. Исто така мразам цветни мириси со сличен мирис на овој
И јас го марзам мајка ми го имаше и не го користеше па јас зедов го истошив(надвор прскав без-веза)и го фрлив. Исто така мразам цветни мириси со сличен мирис на овој
Кога го купив многу убаво ми мирисаше , али после кога го ставив на облека , абе тешко мирисање па и никако да се изветреј , долготраен е.
Дефинитивно лидер во парфемите од кои ми се лоши е оној Gabriela Sabatini. Вујна ми го користи од кога паметам за неа и навистина долго време го немав помирисано, ама ете огромна благодарност до колешката од факултет која очигледно не излегува од дома без да истури пола шишенце од парфемов. И исто, еден одвратен мини-отров спакуван во парфем, со арома на ванила. Сигурно го знаете, малецко шишенце со жолто капаче. Немам поим ниту како се вика ниту пак кој е производителот на ова маестрално угушувачко дело, но навистина е задушлив и јак, боли глава.
Не можам да ги поднесам оние ефтините парфеми кои не можам ни да дефинирам на што мирисаат. Толку грдо, троват. Исто така парфемите од ружа, фуј... Онака ружа како цвеќе ми е омилено, многу романтично и сл ама мирисот ужас.