Скоро сите парфеми неможам да ги поднесам. Од мигрената парфем неможам да си купам, колку и да ми се допаѓа како мириса за 2 минутки почнува да ме боли главата и ми се гади. Кога ќе добијам парфем на подарок не го отварам воопшто, го давам на мајка ми или на тетка ми. Сега како сум зачленета во Avon скоро од сите парфеми имам тестери порачано ама до сега ништо не ми се погоди. До сега единствено го поднесував Мidsummer од Oriflame ама некако ми здосади.
Кој користи ваков парфем за на факултет знам дека некои женски сакаат да се покажат дека финансиски добро стојат, ама мене ми нема смисла трошење на скап парфем посебно за добро да мирисам на факултет. Иначе да не бидам оф нормално дека некои ефтини бугарски парфеми ќе мирисаат лошо. Јас не можам да го поднесам од Орифлејм парфемот во црвено шише со мирис на изгорено чоколадо и прејаки парфеми што ги користат постарите дами кога одат на претстава, кино итн.
Веќе имам пишувано на темава,но листата на парфеми кои не можам да ги поднесам постојано се зголемува. Овој парфем од Avon ми мириса на капки за заби,оние што се за смирување на забоболка и ненормално ме потсетува мирисот на стоматолошка ординација...
Ne podnesuvam parfemi so tezok miris ,, I od cvetnite , samo onie so tonovi na moshus gi sakam , site ostanati cvetni parfemi mi se uzasni ..
Dior - Hypnotic Poison Сеуште не ми е јасно како овој парфем е еден од нај популарните и нај продаваните. Ова ти е скап отров во луксузно шише. Само од помислата на него почнува да ме боли главата. Толку лошо мириса, на нешто труло, неизветреано, како некој сандак со стари алишта на баба не отворен со години (ама доловив ) Исто така Olympea на Pacco Rabanne Знам дека моментално е хит и сите девојки лудуваат по него ама мене ми е одвратен. Не знам што ми го прави толку неподнослив ама има нешто што ми го превртува желудникот. Катастрофа
Лола води овде. А мене омилен ми е. Исто и џангл-кензо. Јас сакам јаки парфеми и ретко кој ке ни се свиѓа. Само сатва не го сакам.
Премногу за мојот нос Исто така, било кој парфем, освежувач на простор, ве-це или свеќа што мисира на трендафилче.
Ооооу, те молам немој да ги труеш луѓето околу тебе. И ова сериозно - никогаш, ама никогаш не ги носи овие парфеми во јавен превоз. Црева имам истурано во автобус од една тетка со џангл. А патувањето беше долго.