Нарцисо Родригез розовиот и виолетовиот. Ретко парфем да не можам да поднесам, ама овие два ми се отрови.
http://www.empireperfumes.ca/catalogue/emporio-armani-by-giorgio-armani-for-women/ незнаете колку е тежок
Барав летен, свеж парфем и во космо е на акција па отидов да го мириснам. Не знам зашто ама секогаш го одминував иако имам читано само добри работи. Ми мириса на сјај за миење садови, не знам како да опишам. Тужно кисел, дефинитивно ми води за најлош парфем. Уште сум збунета. Многу сакав да го сакам.
Не знам дали само мене ми се лоши од овој. Другарка го има црева ми се превртуваат.. Пачули и ванила во комбинација ми се смрт
Овој го мирисав случајно еднаш и . Зборам за тој црвениот. А и Еуфорија како мала многу сакав да го има и не знам се решив да го купам,кога го мириснав, ѓаволчето од десна страна ми се потсмеваше со “ти реков”.
Леле, за малку не го купив. Ептен ми го фалеле многу девојки ама се предомислив во последен момент. Хмм, изгледа е ствар вкус. Versace crystal noir, колку повеќе го користам, толку поодвратен ми станува. Последен пат кога ставив ми беше непријатно од луѓето околу мене и едвај чекав да се вратам дома да се истуширам.
Ако збориш за Версаче и мене на почетокот ми се свиѓаше. Тежок е многу ама за зима супер ми беше. Сега не можам да го поднесам, може до мене е нешто.
Не, за Si зборам , дека имаш пишано дека си сакала да го земеш . Мене обично ми се лоши од парфеми ама за чудо овој баш ми се допадна