Играат улога хормоните. Додека бев бремена првите 2 3 месеци еден омекнувач ми стана одвратен, сега пак ми е одбивен. И еден парфем што добив подарок ми беше така тежок, и еве уште не го засакав, а самиот мирис е одличен.
Versace Crystal Noir мириса лошо? А баш си го имав ставено на wish list после еден куп коментари каде го фалат дека мириса преубаво и е магнет за комплименти.. Знам дека се работи за вкус ама навистина е многу многу фален.. И јас имам проблем со парфеми тешко да ми се допадне некој особено не сакам силни мириси и добивам главоболки, ништо го прецртувам Версаче штом така.
Прашање на вкус. Мене ми е еден од омилените, ама во исклучителни ситуации, не постојано, и не кога е топло. Ме потсетува на слатко од смокви, не знам зошто, ама секогаш кога го мирисам, сликата од слаткото ми доаѓа во глава. Пробај со тестер прво. Јас имам проблем со Омниа, Органза, Раш... такви парфеми ми предизвикуваат главоболки.
Versace crystal noir e potezok, poveke zimski parfem. Go imav i za brzo go podariv. Versace bright crystal mi e all time favorit.
Убав е, не дека не е. Само премногу е тежок, ќе ти здосади за брзо. Ете јас за Si слушнав многу пофалби ама погоре има различни мислења. Пробај тестер прво. Инаку, омилен зимски парфем ми е Olympea на Paco Rabanne, уште омилениот летен да си го пронајдам.
@MayDiamonds Мене ми е еден од омилените, може не на прво место ама блиску е. Чим имам јас две шишиња потрошено од еден ист парфем тоа е знак Ама edp ми е поубав од edt заради тоа што има и нота на кокос што во тоалетната ја нема. Мене баш ми е "ладен" не ми е посебно зимски парфем искрено сум го носела и летно време навечер а и во потопло време повеќе ми се свиѓа мене отколку зима. За зима си сакам по warm gourmands, а овој ми е баш колд фак оф стил Ама најубаво мирисни си дека е или го сакаш или не
Од Версаче ја имав тестер од овој и ми е зимски е, ама не ме влече толку за да го купам. Ставајте слики за кои парфеми зборувате.
^ Јас горе се надоврзав за Versace Crystal Noir @buba4e89 го имав овој порано и баш ми беше понежен и знам многу траен ми беше многу, што ме изненади позитивно. А он топик имам и порано пишано кога сме веќе кај Версаче јас Bright Crystal неможам да го смислам, не знам зашто ама едноставно го мразам
Avon - passion dance Еден период секоја втора го користеше и мирисаше наоколу на него што ми стана одвратен.