Нема нешто по одвратно Сите на Кензо никакви се ама овој е врв .... А и милионите исто и машки и женски
Има еден што ми беше подарок за матура, многу лошо мирисаше. Не го ни погледнав како се вика. Премногу јак мирис имаше, и за во зима тежок. Не беше некојси оригинал. Незнам каде заврши тој парфем, ама дефинитивно не ми стои на полицата. Дали мајка ми го фрли или па го искористи Спојлер жената значи не е парфем да и дадеш, става каков и да е, битно парфем да е Мирисаше на изгниено овошје
Мислам дека е овој од сликата што го рекламираа ако ви текнува со чоколадното момче што му ги јадеа рацете абе сокласникот до мене во средно го користеше и искрено сменив место не седев со него после ми се гадеше од миризбата
ха прво ми текна на овој на авон, со цел памет го стаив и излегов да се видам со дечко ми и реакцијата му беше ми мирисаш на машки парфем абе се закопав
Се што е на база на ванила и кокос исто како да сум излегла од кујна правејќи торти некој колачи ОДВРТАНО
Јас го обожавам Ми пречи Бондаж женскиот, ми корне на ефтин пазарски парфем. Машкиот е поднослив колку-толку.
Од ова парфемче добивам киселини во желудникот , неможам да сватам зошто е толку баран и продаван. Јесте дека се работи за вкус ама ова е претерано