Парчиња од мама во мојот плакар

Дискусија во 'Мода и стил' започната од kolovoz, 4 јуни 2011.

1. Lovy1

Lovy1 Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2013
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    826
    Искрено јас си позејмувам многу со мајка ми.
    И таа некогаш нешто од кај мене, дека нејзиниот плакар си го префрлив кај мене :lol:
    А и во штикли, исти ни се броевите, среќа па можеме да си размернуваме :D

2. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.581
    Допаѓања:
    5.911
    Нема скоро ништо или не е мој број или не е мој стил..

3. Alegriaa

Alegriaa Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    335
    Допаѓања:
    260
    СЕ! Фармерки,маички,балетанки,патики,значи буквално се . И многу сум среќна за тоа.
    И таа зима од кај мене маички полно..

Незнам зошто но во последно време повеќе облека земам од братучед ми.Што да правам многу добро ми стојат машки маички. :P

На little.gf му/ѝ се допаѓа ова.
  4. little.gf

little.gf Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2013
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    42
    Кога бев помала да,сега не мама имс 50 години више не носиме иста облека :lol: :*

5. girlonfire

girlonfire Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    62
    Јас во мојот плакар имам некои работи кога мама е била млада и ги носела , но сегашната облека не ја менувам со мајка ми зошто немаме ист стил на облекување

6. redheaded

redheaded Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2013
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    29
    Имам неколку парчиња облека од младоста на мајка ми, која ми ги стеснува околу половината зошто сум малку послаба од неа. Пред некој ден, повторно најдов 2 убави фустани,како нови се и баш како што деновиве се носат, еден е бел со тегет точки, а другиот со црвено-бели линии..само да се проубави времето има да ги износам :D

7. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Имам три пара преубави штикли. Едно комплетче што е сон и едвај чекам да си го средам малце телото па да можам да го носам. Преемногу накит. Филигрански особено. Толку убави што ми е страв да ги носам да не ги оштетам.

8. ku4ence

ku4ence Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2013
    Пораки:
    883
    Допаѓања:
    1.755
    Ова често се случува :) Ако не ги носи и ми се таман зошто да праиме проблем?? ;)

9. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Од мама имам неколку маици,блузи,фустани,тренерки и други работи... :inlove:

10. eliesaab

eliesaab Популарен член

Се зачлени на:
    27 април 2013
    Пораки:
    4.595
    Допаѓања:
    14.872
    :!: Има, има секој ден си наоѓам по нешто ново...

11. SweetBabe

SweetBabe Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    28
    [​IMG] имам ваква црвенкаста и без ракави, црн тесен фустан со колан и бели јаки.
    [​IMG] ваква сива, во ќошот со мали букви пишува tennis и многу други алишта. :)

12. sara3

sara3 Популарен член

Се зачлени на:
    26 септември 2012
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    384
    имам само неколку маички:)

13. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.007
    Последен пат си најдов три убави парчиња на кои им се изнарадував ^_^
    Бордо кошула со многу интересни копчиња и потпунки на рамењата (што се на принцип на лепенка, па кога сакам ќе ги вадам, кога сакам ќе ги ставам), многу меко квалитетно џемперче во нежна нијанса на розева и маслинеста лелеава сукња до под колена (која за жал ќе ја носам тек другото лето здравје).
    Кошулата особено ми направи мерак (иако веќе имам една црвена, до душа оваа е потемна). Прво помислив дека мајка ми ги сменила долните копчиња бидејќи беа поинакви, обични, ама после видов дека уствари тие се внатрешни и не се гледаат. Таква е фабрички :)

14. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Не дека се ретро нешто,ама си присвојувам нејзини парчиња облека,признавам. :$
    Шушкавец без ракавчиња последен пат си присвоив.Инаку ден ден памтам едни тренерки,само што си ги беше купила и ги зедов и никогаш повеќе не и ги вратив,преубави беа,сега избледеа ама пак ги носам по дома.И никогаш повеќе не најдов такви.
    Друго? Па близичка една розовка на долги ракавчиња се сеќавам од поодамна и присвоив,ама не ја носам повеќе.
    Пред некое време си најдов и многу убави патики,2 пара,едните маслинести другите тигрести ама се едните као старки,преубави а другите као овие модерниве,како се викаат платнените кондурчиња шо се носат сега? Ама пак се спортски,ептен им се израдував. :inlove:
    И едни фармерки раперски и присвоив,кој мерак им имам,сеуште. :inlove: :inlove:
    Понекогаш и завидувам на некое шик парченце облека,ама сакам и јас да ја изненадувам со нови парталчиња иако финансиски никогаш не стојам добро за да и приуштам такво нешто.За жал. :(
    Таа иако знае да мрмори кога и земам нешто,секогаш се ми дава,а јас што сум и дала? :| :worried:

15. sunny1

sunny1 Активен член

Се зачлени на:
    7 август 2013
    Пораки:
    33
    Допаѓања:
    12
    паа се наоѓа по нешто :lol:

16. the-dark-angel

the-dark-angel Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2012
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    38
    Има многу нејзина облека во мој плакар пошо она на времето била јака типка слаба висока
    имам земено 2 пара фармерки неколку кошули црни и бела со нитни
    и она знае да земе нешто од мене пошо таква си е малце не се смета себе за постара и коа кје ја видат наши другарки секогаш остануваат со отворена уста..а има имногу добри џемперчиња ама дада ме претрка :D

17. FeminkaDoKraj

FeminkaDoKraj Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2012
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    49
    Имам сако и неколку други блузи и маички, но кога ќе ми притекне им додавам,им одземам по нешто и изгледаат како да се нови. :)

18. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Последно си најдов една блузичка,која мама ја има облечено 2-3 пати и изгледа сосема нова. ^_^

19. Perina

Perina Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    321
    Имам неколку ролки што и ги чапнав :lol:

20. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.133
    Допаѓања:
    174.769
    Многу чести си присвојувам работи од нејзиниот плакар во мојот и често кога нешто ново ќе си купи или многу си сака некоја маица на пример и само ја молам да пробам и одма вели: „Ах останав без маица“ зошто знај дека ако сакам да ја пробам планирам да си ја присвојам x'D