Повели девојче моментално е во живо има уште 4 часа ќе научиш нешто па после може да ме прашаш шо сакаш https://www.youtube.com/live/aNU5RKV3_eQ?si=sC5DtJLoHzai14yk
Од преска го слушам братов, утре ќе го дослушам, bottom line на live-от има засега? Сега треба да објаснува зошто да се купува алткоин?
Купивме ние алткоини во 2022 ги возиме веќе, сега треба да си одбереш кој да го купиш кој мислиш дека ќе ти донесе најголема добивка и да го чекаш да ти направи добивка докај август септември 2025
Фетиш е фетиш, ама психички здравите луѓе не плаќаат пари за ова. Баш напротив, ќе гледаат и каде ги даваат, но и што добиваат за возврат. Ќе фрла пари за слика само умоболен, евентуално грд или некој што од бес не знае на што да ги фрли од начинот на заработка (зашто нема само чисто заработени пари). Па ете ако нема можност да види естетско убаво стопало, ќе го има за преку сликата да го ,,намириса“. Може и ќе го урами да го потсеќа на глупоста.
Дома под перница пари губат вредност. У стан, злато, акции, НИКАД. Сеа да, има осцилации, ама без ризик нема ништо. ако ти се дома, или само у сеф, губиш. Не ги врзуваш за ништо. На 10,000 2% камата не е ништо. Ама за 10 год коа тие 10,000 ќе станат трескам 40,000 евра, тие 2% знаеш како ќе ти дојдат? Милина.
Не. НЕ НЕ не вакви муабети. Ако само работиш за плата, и ти стојат на картичка. Зашо ако имаш 100,000€ вишок да не напраиш нешо со нив, Глеате дека и злато и акции и цени на станови идат само у +
не се навредувај те молам, ама да имав дом, кола и доходна работа (нели со која ќе заштедам 100 000€), е баш тогаш немаше да правам муабет за финансии (ќе бев на скијање на Алпите)
Муабетов ко темпиран, Комерцијална од 24 на 26,900, Алкалоид од 22,000 на 27 и кусур. Абе жими се дај некој нека ми дае пари, да инвестирам, златно руче иам.
Моментално на пазарот најсовремен извор на пасивни приходи и инвестирање на парите се инвестициските фондови. Тие претставуваат групно вложување на средствата во акции во најголеми светски корпорации, со атрактивни годишни приноси (добивки). Истовремено, на инвестититорот му се нуди целосна транспарентност и ликвидност врз неговите средства, а секако постои и целосна законска регулатива и две регулаторни тела кои што стојат позади фондовите. Дококолку некој е дополнително заинтересиран како истото изгледа низ бројки, може да ме контактира во порака.