Чекам, се пречекав Оди она дека зафатени се операторите, музиката завршува и прекинува врската. Па ајде пак ѕвони и пак музика само слушам.
Не чекај, пушти на спикер, нека си тече, јас така правам кога се јавувам по оператори Иначе не знам зошто, јас па некни брзо ги добив
Да пробаш електронски преку страната на МВР што е. Кај вас не знам како, ние во помалите градови од денес за утре има термини
И ние не сме во Ск, маж ми пробуваше за различни датуми во различни саати кои ги покажува како слободни, а после кога треба да кликне финално, му вика терминот не е слободен. А на тел ми закажаа од денес за утре. Којзнае што им се случува со страните онлајн.
Ме изнасмеа со ова од повеќе телефони Не знаев дека може и подоцна да се ѕвони, јас до 4 вртев као ај од култура
Мислам до 19 ч. се ии она као ај пред да си одам да видам што сака оваа хахахах Инаку стварно јас на работа бев ѕвонев од мојот од кај колешката и од фиксен
Лелеее Фиксен не сум употребила сигурно едно 5-6 години, не знам ни каде ми е безжичниот, затоа не ми ни текна на ова
При подигнување пасош за дете, дали треба двајцата родители да се тука или може само еден? Со едната лична карта?
Кога го носевте за слика ако бевте двајцата и ако се потпишавте нема потреба може и еден да е Јас за слика сама го однесав после за земање маж ми тогаш се потпиша И немавме проблем