Сте патувале вака во скоро бидејки пасошот му истечува на детенцево крајот на мај а сакаме сега петок да појдиме па да не ни направат проблем дека нели имаше нешто морало 3 месеца да важи пасош
Во Грција ,да Мислам Не ние ,туку пријателите со нас имаа важност на детскиот пасош уште неколку дена. Не им направија проблем . А ние пред да имаме дете бевме Петрич Бугарија на еднодневна ,а на маж паоошот истекуваше за дава дена . Само не прашаа дали ќе се вратиме дури е валиден пасошот
Има ли некој што го земал пасошот за дете сликан март/ април? Да, на детето му истекуваше за две недели, Грција не е проблем. Се вративме пред истек на пасошот.
Аии како вака, јас сум сликана 18.03 онлајн проверувам сеуште пишува дека е во процес. А децава ги сликавме на 07.05 и баш прашав за мојот дали е готов не беше... значи хаос се
Јас големиот го сликав на 15.04 и готов му беше за две и пол недели. Бебе се сликаше три дена после него на 18.04,уште не и е готов. Само они знаат по кој редослед
Здраво Дали бевте за грција? Дали ви направија проблем на граница заради тоа што пасошот е со истек помал од 3 месеци. Позз
I nie na 03.04 slikana kerka mi , pasosot ne i e gotov, jas na 05.04 nekni go zemav. Haos e, ako ne e gotov , ke mi propadne odmorot.
Добивте смс дека се готови? Ние ги сликавме на 19.04 уште нема абер да се готови Како е со гужва за подигање? Многу се чека? За СК кажуваш или не сте СК?
@Asher од Гв сме. Ни смс праќаат ни ништо,одиш на среќа или е готов или дојдете др ден Девер ми се сликаше една недела пред децава мои па неговиот не е готов сеуште.