Некоја повеќе , некоја помалку, но секоја феминка остава свој личен печат на форумов. За сите нас постојат сакани и несакани или феминки кои едноставно ги роламе без некоја посебна причина Како и да е, кога некој макар и виртуелно ви недостига и барем еднаш сте си го поставиле прашањето зошто ја нема, мислам дека вреди да биде спомната. Токму затоа ја отварам темава како патека на славните феминки кои оставиле или секојдневно ставаат печат на овој наш форум. Во таа чест, првата ѕвездичка ( од цветчињата веќе сама букет си направи ) гоус ту.... Верувам дека имате нешто недокажано Спојлер незнам ни дали е соодветна темава, ни местото каде е поставена...модератори одлуката е ваша
...па до сега имам видено многу активни феминкии.. но не знам кои беа инаку се сеќавам на rainbow... и други не знам.
Јас постојано ги следам marama, Sephora и ljubam. Кога се зачленив, по темите тие така први ми оставија впечаток. Марама со комбинациите, Сефора видов дека објавува туторијали за шминка, а за љубам искрено не ми текнува како ја забележав Исто и LaDyDoLl, која ми дава совети за факултетот, од кога прочитав дека студираме на ист факултет постојано ја замарам
Ако некогаш се научам или евентуално дознаам како се прави ова и јас ќе направам една сликичка Сега-засега една ѕвездичка на патеката на феминки би и доделила на Phyramide и на Виножитка..
Annath и Living Glam. Искрено не можам да се одлучам за една. И двете се исклучиво интелигентни, фини, дами во права смисла на зборот.
Закон тема. Oхоо здосадија специјални поздрави, феминка 2011, најдобри за 2011та и време е за нови лајкови и нови гзолизачи Една и единствена Можеме да го ставиме булеварот на местото од портата до ацета.
А да , заборавив исто така имам и за Жапче Исто сакав да направам и за билката ама ми ја снема сликата така да . btw:немора да биде со слика се разбира дека е славна таа Спојлер толку од мене