Јас направив ѕвезда, за жената која е полна со живот. Јака, мила...репер за жена! My star in hall of fame in femina.mk forum goes to....
Нека се јави некој од форумов кој може да ја порекне оваа ѕвезда....девојко дефинитвно ја заслужуваш ѕвездава на патеката на славните феминки
Една за Љубам. Една за Теодора. Една за Лилит. Една за Трендафилка. Една за Јипман. Една за Најтволкер.
Ми се допаѓаат сите феминки едноставно ми е убаво да се дружам со вас јас би и дала цветче на сноу квин,ми делува како доста цврста личност,потоа реинбов ,потоаTessY ми се допаѓаат нејзините мислења делува искрено,крејзи он лове ми помогна многу за моето мачорче,морам да ја спомнам и лилит и трендафилка сноуквин реинбов Тесси Крејзи ин лове лилит трендафилка
Lilit --> kim --> девојки кои сакат да им помогнат на феминки кои се збунети и барат совети-девојки кои се дружат и се позитивни со останатите девојки Gordana10 Hipica RainBow ова се девојки кои често се на форумов...кои заслужуват да се паметат како дел од почеток на фемина
Јас еднаш напишав пост за оваа тема,значи ова е мое мислење Во нив не беа споменати Гордана10 славица999 божица1980 настјаааа аника и многу други но,сфатиф една работа сите мои муштерии кога доаѓаат им кажувам за фемина понекогаш им велам дека треба да се реѓистрираат на неа велеј ќи им незнаете што пропуштате! Меѓутоа тука нема за мене важност која е меѓу првите можеби е преднекој ден реѓистрирана а прекрасно размислува културно пишува бара помош од нас зарем таа не заслужува да биде пофалена. Или некоја која ќе те навреди зарем треба да паднеме на нејзино ниво и да се рчкаме тадури и таа заслужува да биде напишана таа ќе се радува ,а попаметните ќе и се смеат затрем одф тоа има поголема вратка. инаку личности кои навистина ѓи почитувам се раинбов,гордана10,аннатх,славица999,божица1980,тедибеар,настјааа4и мн.други
Феминки кои вложиле труд Lux ... Angelche ... Annath ... Lilit ... Baguf4e ... Wild.Child .... Tenkai
Секој член на овој прекрасен форум, заслужува оскарза различни категории но последниве денови ме воодушевуваат следниве прекрасни ликови @Bender Rodriguez @Bozica1980 @sanjaeva @Rama А најмногу БУБАЛЕ со срцето напред и срцето позади.ама незнам како да те тагнам