Ако ти е за утеха, само првиот пат е тоа после знаеш колку да очекуваш...и не се шокираш Нека се редовни и со помалку ќе поминеме
Теши се со мене, јас уште чекам за февруари секоја недела вртам ми викаат да бидам трпелива ќе има исплата
Ццц многу е тоа, има ли некој проблем? Дури за февруари чекаш, а имаш уште 2 месеци за зимањекатастрофа
Да да за февруари, а март пола ми е последен, јас веќе се породив пред 20 дена. Побрзо ќе ги дочекам од породилно отколку од патолошка Има технички проблем, ве молиме бидете трпеливи, ќе има исплата за брзо секоја недела исто веќе се откажав од јавување
Јас ќе чекам после 15ч прилив, тогаш стигаат обично, акп има и кај мене прилив де Тие што ги земав, денес ги дадов за регистрација сите
Kaj site ima za april? Mene mi pustija minatata nedela za mart. Nov priliv nema . Da ne baram preku leb pogaca ama nemase loso da dojde i aprilska sega da pustat da ne docnime so davacki.
Кога прв пат се поднесуваат документи во фонд дали треба нркој документ од фирмата да се достави,бидејќи маж ми ги носеше документите,а ми стаса некој документ за корекција за плата за април и не ми е јасно што е
Nie ne nosevme. Samo od komisija izvestaj i od maticen dokument. Mi kazaa deka site podatoci gi ima fondot i samo cekaat da pustat plata preku firma i da go izrabotat resenieto. Rasprasaj se najdobro vo firmata, mozebi tamu ima nekoi promeni. Zavisno od firmaya moze da te odjavat, prijavat, promenat plata itn.
Кај мене нема денес, ама и никогаш досега не ми исплатиле вака рано, секогаш околу 25ти била исплатата, ама штом почнале да се надеваме дека наскоро ќе има кај сите