Кај мене нема,пред малку се јавував во фондот во мојот град,ми кажаа таа што била задолжена за боледувањата на одмор била,а замената си земала два дена слободни....Е сега не знам дали исплатата ја врши главниот фонд во Скопје или секој од кој град е? Но ќе пуштат кај и да е
Информација од фондот во Скопје - исплата на боледување - утре. Денеска имав рефундација за клексани.
Devojki dali nekoja sega brzo pravela ispituvanje za ddmeri i aPTT dali se pravi so upat na transfusiologija zaradi situacijava so virusov dali rabotat voopsto tamu??
Ima li mn guzva?? Jas prv pat ke pravam ispituvanja tamu. Posle so rezultatite kaj ginekologot ili treba transfuziolog da gi vidi?
Јас после 10 одам...секогаш има луѓе ама искрено со претходната бременост пред корона што се вика чекав повеќе него сега. Си има обезбедување таму ќе му кажеш од колку саат си и за каде. Таму викаат дека кај матичната на маил стигаат. Јас ги чекам после 12 затоа што матичнава моја тврди дека не и стигале маилови ни од таму ни од ГАК. После треба од ГАК или евентуално Чаир да ти дадат мислење дали, какви и колку инекции да примаш...
Јас бев вчера на трансфузиологија. Имаше гужва но не чекав многу. Сами излегуваа и читаа по име. Што се изненадив многу работа завршив и пред закажаниот термин. Не платив ништо. Резултатите во 15:00 беа пратени кај матичната на маил. Матична ми е Надица.
Kaj mene i denes nema za juli ... se javiv na 023289083 mi rekoa da baram Goran od podracnata skopje i dobiv tel broj 025103000... nekoj so slicen problem i pokonkreten broj od podracna skopje ?