Јас денеска се изненадив. Минатата недела ми правеа корекција на работни часови, денеска парите за мај на сметка.
Јас уште чекам. Немам објаснување што чекаат. Утре ќе носам за месец јуни и ќе се распрашам лично. Не се нормални
Срцка јас уште пред 2 недели добив пари(исплата) од фондот за месец Мај. А утре ќе поднесувам документи за Јуни.
Ништо тогаш . Јас земав за мај на 15ти е сега за јуни ќе видиме. Да не почнат да доцнат со исплати уште тоа фали
ЕЕЕЕ ова е нашата чудесна МАКЕДОНИЈА!!! Кај што сите неписменковци се на функциии а тие со факултети седат дома или работат во конфекции!!!! то е проблемот не е нешто друго и арогантноста на луѓето ( јас лично не сум со факултет, ама познавам многу со сите 10тки шо биле а работат продавачки, а познавам и со 4та шо се на шалтер ми велат почекајј и ми се дерат арогантно па после и знак прашалник дали ќе те прими за да завршиш работа) сегде е така за жал!!!
Знам, јас баш разговарав со мажотми нели дека 70% е платата и баш му викав црното фонтче ќе почни да се троши...и овие месеци нема да можиме да го надополнуваме.. Среќа што немам кредит.. и сметките што ги плаќаат свекрвами