Кај мене срцев удар ќе добијат кога ќе видат дека ќе треба и за 15 дена боловање да ми платат. А мислам дека и за овие што ми ги пуштиле душичката ги боли.
Еднаш нoсев дoкументи вo фoндoт утре би требалo втoр пат, дали сеа гo прилoжувам бoледувањетo oд фoндoт или пак кoпиjа oд трансакциска, лична карта...?
Денес морав да отворам породилно од комисија ми е пишано па сеа со господ напред,иначе ке идам у фонд да однесам за декември да оправдам за една недела ке требаше 2650 да давам среќа што у чаир извадив па поминав поефтино,иначе комисијата од 21 до 28 ми продужила од 29 породилно да се отвори веќе
Дечки, тие што ги праќате боледувањата до фзом по маил, дали добивате повратен одговор дека е примена документацијата или... ??!
Денес дознав дека пуштиле к15 во фирма ,а кај мене нема па ако не ми пуштат до утре каде се пријавува пошо стварно е гад и ги претера сите граници
Јас пред неколку години пријавив,таму кај Симпо позади некаде беше....не памтам точно,само знам како бараки позади беа...нека помине 1 јануари,ако не ти пуштат да си пријавиш,јас тогаш си ги добов парите. Инаку и кај мене денес пуштиле.
Се изнервирав зашо претерува ај ќјути за ова за она и он си користи ,и реков на една колешка да праша утре да не испадне ми кажала
Па не може на сите да пушти, а тебе не,идиоти. Ако си работела 6 месеци во 2020та во таа фирма следува. Можеш и да се јавиш кај газдата директно,да му кажеш ако не ми пуштиш пријавувам Мојот тогаш се праеше наудрен кога му реков,па кога го пријавив вика,па не мораше вака со пријави ќе ти ги дадев,аха како не...
Џабе нема разбирачка ,мада спремна сум и никад да не се вратат у таа фирма ,иначе имам 6 месеци у 2020