Здраво девојчиња нова сум на форумот, на патолошка бременост сум.. Носев еднаш конзилијарно мислење приватно за сеп месец зошто имаше некој спор на клиника,тоа ми важеше два месеци до порагај имам уште точно два месеци.. Сеа треба да носам ново конзилијарно мислење или како? Искуство ве молам...
I jas nosev dva pati konzilijalno mislenje, no mi kazaa deka sega moram da otvoram porodilno boleduvanje, a imam uste dve nedeli do termin
Isto pod patoloska bremenost si taka? Mene me intresira dali moze da me vratat od klinika... Imam tocno 60 dena dali kje mi dadat novo?
Dada patoloska sum, mene mi kazaa deka mora sega od 1vi da otvoram porodilno boleduvanje, zosto samo dva pati davale konzinijalno mislenje
Аправат проблем да дадат на клиника? Пошто јас сум на боледување бидејќи повраќам премногу но ме водат со шифра за заканувачки абортус ми е страв да не нејќат да ми продолжат...
Neznam zoshto taka ti vika maticnata.. Ima termini nema potreba za preoritet uste nekolku termini ima.. Kje odam utre i kje vidam..
И јас гледам на мој термин дека има, тие се запнале немало морало приоритетен а гледам попладне баш има термини па да не дремам цел ден таму
Здраво, дали на гинекологија Чаир прават проблем за конзилијарно ако немаш инфикација за боледување… јас сум инвитро и досега одев само со извештај од специјалист на ГАК таму искрено им кажував и не ми правеа проблем ама матичната сега ме прати во чаир за продолжување со конзилијарно па прашањето ми е дали искрено ако им кажам дека реално имам нормална бременост ќе ми дадат или треба да лажам дека имам болки и слично?
Zdravo devojki bolovanjeto mi bese do 15 oktomvri, skenirani mi se site dokumenti i pusteni vo fzo eve pomina mn vreme ama nema nikakov odgovor od niv a mene mi baraat vejke da odnesam boleduvanje od 15ti navaka, bev i do fzo prasav samo mi vikaat deka slucajot e na razgleduvanje od komisija ama eve od togas vejke uste 1 nedela pomina mi stigna samo eden izvestaj deka ke mu isplajkaat od fzo poso vejke napraviv 60 dena firmata vejke ne mi plajka nisto, devojki prasanjeto mi e dali na nekoja i se ima sluceno tolku kasnenje za prodolzuvanje na bolivanje i dali slucajno imala prekin od strana na komisijata za toa bolovanje pozdrav i ve molam za odgovor