@kukla21 со здравје да се троши. Јас сакам некоја палачинка на пример со шлаг ..(добро неколку палачинки сакам де ) немам идеја за пиење јас.
Им вртев денес, никој не добив. Ај може утре повеќе среќа ќе имам. А дали ќе прават проблем ако се отиде ден порано на комисија. Мене ми е закажано за 25.7, ама маж ми е слободен на 24.7 па да искористи тогаш да заврши работа?
Ако не си зела, ќе има исплата денес, понеденик и вторник. И чекај после 3. Нешто покасно ги пуштаат.
И моите на 6ти јуни зедоа плата за мај, а јас од фзо дури вчера. Така да не знам веќе колку врска има тоа.
Здраво девојки имав успешно инвитро е сега боледувањето ми заврши ,докторот ми рече да одмарам уште две недели до контрола до срцева акција,но сестрата кај матичната не сака да ми отвори ново боледување а и не ми дава за комисија ,а од клиниката каде правев инвитро ми дадија документ со кој треба да се продолжи боледување.Од други имам слушнато дека без приблем ни следуваат три месеци боледување после инвитро.Совет што да правам?