mene do sega ne me prasale no mi davaat boleduvanje, dokolku ima problem ke im napomenam sekako nema sansi da se vratam na rabota
I jas ne se vrakam na rabota, nedaj boze potamu da sakaat da mi ja prekinat patoloskata ako treba otkaz ke si dadam neka se zbie na toa da nema plata i porodilno, ama vo hemikaliite tamu ne se vrakam dur sum bremena. Ne bremena kako pijana si odev od rabota poveke pati i ne planiram da mu nastetuvam na bebeto. Ama aj da ne mislime na losi ishodi tuku da se nadevame deka se ke se odviva ok so se.
Kako mislis konzilijarno olku pari? Da ti dadat konzilijarno mislenje i potpis od trojca doktori kosta olku pari?? Seriozno? Ne sum znaela deka naplakaat za ova...
Da da, mene minatiot mesec ne mi kazala maticnata deka mi treba konzilijarno, inace prva bremenost mi e i morav na privatno da si otidam vo re medika i si plativ 9700 denari
E ajde de, maz mi ide da zeme predlog za komisija i maticnata mu pobara konzilijarno, a jas pojma nemam sto nervozi izedov..
Malku ne seriozno od nejzina strana pa taa ako ne ti dade upat za konzilijarno kako ti ke znaes deka treba. Ami ako nemas tolku pari da dades ke ostanes bez bolovanje ? Ne mi e jasno ova. Na sto oni zemaat pari privatnite.
Матичната треба да ти даде упат за конзилијарно. Ако нема термин ќе си земеш приоритетен. Искрено, на ГАК многу брзо се завршува, а ништо не плаќаш.
Toa e zalno, ne sekoj ima tolku pari da gi dade. A koga odis na konzilijarno site trojca lekari te pregleduvaat. Neznam kako odi toa jas.