Кај мене нема ... јас документи немам подесено во ФЗО во фирма само однесов, претпоставувам од фирма се регулирале ако не да се јавам да проверам и со фирма не знам што да кажам... платата Ноемвриска е пуштена на 01.12 ... страшно.
Na 17ti noemvri ako si gi podnesla togas toa e za oktomvri, prethodno isto go nosev na 11ti imase uplata, ova sega neznam sto e..
Ве читам за исплатите, јас додека бев на патолошка прво ми пуштаа до кај 14ти секој месец, а последните месеци почнаа многу да доцнат и да исплаќаат после 23-24ти во месецот, така да верувам дека и кај вас е така. Знам колку требаат пари ама сигурно до петок ќе ви пуштат.
Jas im se javiv, me proverija po maticen i mi kazaa denes isplata ke sum imala. Aj bas da vidime Se javiv na vtoriot broj sto go pisa @Ano
Јас сум се јавувала неколку пати и секогаш точно ми кажувале и за боледување и за рефундација за клексани. Се надевам денес ќе имаш
Daj Boze da e taka, imam poracano postelnina od Trifantino, iznenaduvanje za mm i vo petok treba da pristigne pa se sekiram da ne nema pa da se sramam.