Кажете ми што правите кога немаат систем во Букурешт, боледувањето ми истекува утре а они не можат да ми завршат работа на комисија??
Не ми се случило до сега. Мора да можат да ти завршат работта не знам... Леле хаос е државава човече !!!
Истото ми се случи минатата недела во Битола. Во среда требаше документите да ми поминат на комисија и четврток да ги земам. Ми кажаа дека им паднал системот. Кај нас комисија има само во пон и сре, па еве дури денес поминаа на комисија утре ќе одам да си го земам решението. А боледувањето ми беше до 10ти мај
Majka mi se uste nema zemeno bolovanje za januari i fevruari zaboraveni da se obrabotat dokumentite i pak nanovo podneseno i pak uste ceka. Katastrofa sme stanati. Nikoj nisto je raboti. Si sedat tamu se kafosuvat po cel den
Мене ми рекоа да звонам секој ден па кога ќе се оправи системот ќе средат на овој број 023062521. И сега не знам дали е валидно само со нивни печат да се однесе кај матичната.
Здраво феминки, дали имате информација како е состојбата денеска со системот во комисија за боледување?
Bidejki sum i jas od bitola maticniot ti se javi ili ti sama pojden denes jas bev mi rekoja kje tie prodolzeno sigurno ama koga mozi Za resenieto ne znajme
Јас имам познаничка во фондот, фала богу таа ме извести уште во четвртокот да не оди никој по решението за џабе, па вчера ми пиша дека добар бил системот. Денес бев по решението па тој вработениот ми вика ај да видиме дали твоето решение “помина” Демек некои не успеаа да ги обработат, дали то сакаше да кажи нзз. Фактички од кај гинеколот не ме побараа, туку сама си прашав во фондот. А инаку, барем тоа да ќе биде продолжено и јас си прашав во книговодство и ми рекоа нема гајле дури и другата/подругата недела да го однесам на пример оти има време за кога се спремаат платите.
Фактички можиш чет или петок ако утре функционира системот и помини твоето решение на комисија. Ако не следна комисија е нели во пон, тогаш можиш да одиш во вторник, по решението.
Mene vo radovis koga im bese padnat sistemot komisijata racno napisano resenie so pecat mi dade ... Barajte taka.
Девојки да ве прашам нешто. На конзилијарното мислење ми пишува до 22.06 а на извештајов до 11.06 Колку ќе ми дадат во Букурешт и зошто некогаш даваат по две недели? Дали и кај вас е вака понекогаш? Ова ми е втор пат како одам на конзилијарно. Првиот пат беше месец дена.Ви благодарам.
Здраво феминки, конзилијарното мислење во оригинал се остава на комисија за боледување? На истото пишува дека важи 60 дена, што значи дека нареден пат може да го доставам истото до комисија, така?