Кога пишува СО КОНТРОЛА, се носи само нов извештај од специјалист. Кога пишува СО КОНТРОЛА И КОНЗИЛИЈАРНО МИСЛЕЊЕ, тогаш се носат и двете. Обочно после второто продолжување од комисија,веќе бараат конзилијарно.
Јас се извинувам, но дали некој знае која смена е буквата Ј на комисија, 100 пати звонам не креваат. Благодарам
Zdravo podnesov za plata za 8 mesec megutoa mi stigna od fond deka ne bile tocno isplateni casovite od firmata , kazete mi dali ste imale vakov problem i kako ste sredile so saati
На мејл ти стигна? Јас немам исплата ни денес, обично околу 15ч сум земала плата, којзнае што се случува и кај мене.
Se slusnav na tel da vidam zaso nema isplata dali e se vo red so dokumentite mi kazaa deka firmata ima utnato vo isplata na saati dodeka ne se sredi toa nema da moze da me prezeme fondot
Ti pravea prob od firma kako sredija , so dokument prilozuvas i za kolku vreme ti isplatija fondot odkako se sredi?
Sega proveriv ubavo mi kasnat 2meseci so isplata ima nekoj so ista desavka i kako da me isplatat pobrzo?
Zenicki denes bev na konzilijarno mi go prodolzija boleduvanjeto samo 2 nedeli mi rekoa samo deka do 34 nedela smeat da prodolzat povekje ne i da se otvori porodilno,jas sum 32+2 nedela a termin mi e 20.11 Kazete sto ponataka da pravam odmor nemam koristeno seustee
@Boki_bokicka Ne davaat, ne smeat bez soodvetna dijagnoza, dokumentacija i izvestaj od nekoj specijalist deka treba boleduvanje.
Ги контактирав и јас на мејл, како што се сомневав, од работа немаат поднесено документи за боледување