Сега излагам од социјално, средена и коригирана ми е исплатата од фирма, ми рекоа наредна недела ќе ме исплатат остатокот. Баш ќе видам дали е така, оти гледам дел од вас многу чекате , ако ме исплатат навистина тогаш значи вашите во фирма доцна ги доставуваат документите. Знам дека сум чекала, ама да чекам исплата до крај на месец никогаш не ми се случило, бар не со двете бремености, сега баш ќе видам како е.
Јас се изначекав досега, средата ми пуштија за септември. Мислев има проблем со саатите за август дека не цел месец, но еве денес ми пуштија.
Eve mene mi bese utnata isplatata posledna petokot korekcija napeavija od firma denes me isplatija taka da bidi samo dosadna za da ne te zaboravat
Lugje a od kaj ke znam dali utnale isplata od firma? Jas cel oktomvi mi odobrija boleduvanje od bukurest. So toa sto prvite dve nedeli sum na tovar na firma, drugite dve na fzom. Sama nosev vo fond boleduvanje, izvestaj od bukurest i transakciska. Ke cekam isplata do 20 noemvri bi trebalo neli?
Мене одма ме исплатија во вторникот од фирма, самиот сметководител ме замоли да одам да видам до кај е ако не да фаќал врски. Ептен ѕвер ми е човеков се ангажираше одма у петокот и се заврши и вторникот добив пари на сметка. Да видам сега фонд колку е ажурен.
Da da znam, vekje bev so prvoto boleduvanje vo septemvri 2 nedeli. Sega fakticki 2 od oktomvri uste ostanuvaat. Prasanjeto mi e so saative kako znaete deka e zgreseno? Mojov knigovoditel ne se zamara, sve sama mi rece da brkam. Ako ne dobijam isplata do 20 noemvri da odam vo fond,ili kaj nego??
Ми се јавија сами од Фонд. Ако има грешка они те контактираат не се секирај. П.с. во Фонд ќе одиш ако имаш мака. Они ќе видат таму по матичен што е и дали има грешка. Јас имам и бројче, ама не дека креваат баш. Да ти го пишам ако сакаш, само не знам дали ќе ти кренат.
Neka sega ke pocekam rano mi e. Toa sekako za oktomvri vo noemvri ke isplatat. Ako ima zastoj ke ti pisam. Fala
мене никој не ми се јави да ми каже дека има грешка, јас ги барав или оди на лице место. Мене требаше фондот да ми плати од средина на јуни па наваму… после 2 месеци добив исплата наеднаш т.е. За пола јуни и јули добив крај на август
Јас кога ги поднесов вторник беше, средата одма ми се јавија. Да немаше абер и јас ќе одев секако. Страшно. Значи најубаво е по поднесување да се оди после 1 недела да се провери дали е се ок со документите. Они и онака одма отвараат по матичен и проверуваат што е како е.
Здраво да прашам за патолошка да продолжам утре ќе одам кај специјалист па ќе побарам мислење за продолжување на патолошка, до 07.11 ми е патолошката, дали може да се оди порано и дали треба и крвна слика ?
Од колку саат е прва и втора смена во Букурешт, и на кој број се јавувате за да се провери буквата која смена е?
02 306 2098 Pauza sabajle 10-10.30 Pauza popladne 16-16:30 Vtora smena 1.30 do 18h Ова сум запишала, прва не знам како е работно време
Denes bev. Znaci od slikava obratno se sega (minatava nedela popladne sega ovie bukvi se prva). Drugiot del od bukvite se popladne