Може направиле грешка во куцањето да не требало до 03.01. да биде 15 дена? Требало да прашаш кај сестрите да проверат со докторите. Јас еднаш се враќав за да поправат ама кај мене месецот беше згрешен.
Првите 2 месеца се само со извештај од специјалист. Најверојатно со тие 13 дена што ти ги дале си собрала 60 дена, и сега следно треба конзилијарно и натака се по 30 дена ќе ти даваат до 34та недела.
Девојки ако еден месец се извади конзилијарно од систина дали наредениот пат може да се извади од државна? Или ако се почне од едно место мора од таму цело време..
Не мора да се оди цело време на приватно,можете да одите и на државно,но со упат од матичен гинеколог и доколку одите на ГАК само во среда имаат конзилијарно од 14 часот почнуваат И на време да си закажете бидејќи многу брзо се фатени термините Поздрав
Здраво, Ве молам искуства со гин.Чочоровска се наоѓала помеѓу државна и мвр. И дали наплака на трудници прегледи и сл. Ја менувам мојата од причина што ми е далеку и не се јавуваат на тел.по цел ден не можеш да ги добиеш . Ви благодарам
Здраво, дали знаете додека сум на патолошка дали може да сменам матичен гинеколог, дали би направило некаков проблем после за исплата на боледување во ФЗО
Јас се сменив од кај неа, незнам што да ти кажам збунета е, се чека кај неа кога идеш , не се јавуваат ни зс брисеви ни за резултати исто недостапни, знаат и да си премести термин со сестрата ако има раб нешто друго. На пријателка со цин 3 во систина и нашле, кај неа била на 6 месеци правен пап приватно , не и го детектирала дали не зема добро брис или незз што да кажам. Па после си викам и јас кој знае како ми бил пап тестот земен. И така пред бременост сменив доктор.
Здраво Можеби некаде е одговорено прашањето не успеав да прочитам. Имам конзилијарно за среда 08.01 за ГАК во 18 часот попладне. Дали ги издаваат одма или за некој ден? Ако е за некој ден нема да ми одговара со комисијата. Благодарам
На ГАК веднаш ви издаваат извештај,дали 5 мин после прегледот ќе почекате можеби,но мислам дека порано ќе ви се јават да одите,и јас така имав термин некаде 17 час па ми рекоа после 14 час да одам,и брзо оди,и претставувам за да завршат и они порано
Една иронија. Бебе ќе прави 4 месеци. Вчера ми стигна решението за клексани од прв пат кога поднесов, а тоа е јуни месец