Не можам да ги добијам им вртев, и мене ме интересира дали е шпекулација ова со трезорот или здравје од следен месец ќе има исплата
Мене минатиот месец ми пуштиле на 25ти, така да има шанси сеуште. Ако решат стварно да не пуштат пред празници се идиоти пошо ем сме сите со терапија некаква што месечно не е малку, ем празници се побогу
Дајбоже, секој ден читам утре ќе има за породилно и само ги лажат, крајно безобразни се, нас исто само не лажат
Moze ke vi pustat ima vreme do kraj na godinava, javete se vi fond prasajte dali vi se izraboteni nadomestocite i dali se pusteni za isplata
Zdravo devojki, ve molam nekoja da spodeli sovet i iskustvo so konzilijarno vo cair. So ivf sum doktorot do sega mi davase izvestaj i boleduvanjeto mi go prodolzuvaa na 2 nedeli. Prv pat bi odela na takov pregled i od samata pomisla trojca doktori da me pregleduvaat me plasi sto voopsto ne znam ni dali da odam. Kako ste pominuvale vie? Pozdrav
Jas ne sum bila vo cair za konzilijarno, ama znam deka eden doktor ke te pregleda i ke ti recat dojdi za dva tri dena da go zemes konzilijarnoto, a vo tie 2-3 dena oni sobiraat potpisi od trojca doktori. Ako gresam nekoj neka me popravi. Nema od so da se plasis.
Matkanje nevideno e. Podobro da odis sistina ili remedika vo moj slucaj. Jas odev na pocetok vo drzavna ama toa cekas so saati, pa pauzi im bile, p a preku red, i posledniot pat se iznervirav cekajki 3h za da vlezam i toj da mi se isponasa i da mi recr e dobro de sto ako krvaris ili kje go bide ili ne. Mislam odnesuvanjevo uzas.
Daa jas od taa pricina odev privatno, ama drugarki imav vo cair sto idea okej pominuvaa, a na GAK uzas. A privatno odma istiot den davaat.