Проверете дали ви е во ред се со документите... се испостави кај мене дека ги немале средено документите затоа немам прилив а однесени на 7ми април.. сега демек денес ќе ги сределе па не знам кога да очекувам исплата
ќе те упати на комисија Јас дури и болки имав, одвај две недели извадив за сега, по 3дена трчања/прегледи кај различни доктори и додатни испитувања. Допрва треба да поднесам за патолошка.
Дали од приватна клиника се уважуваат документите на Комисија, одам и таму на прегледи па дали можам да поднесам од нив издадено
Јас таму ја водам бременоста, не ми наплатиле до сега конзилијарно. Не знам како е ако те водат на друго место.
Dali imate dobieno patoloska za mesec mart.I pisav na Jovanka isplatata e vo tekni nikako da isplatat
Nemam dobieno ni jas. Isto i prativ mail i im zvonev minatata nedela rekoa deka ovaa nedela da ocekuvam isplata.. i eve uste nema, ne znam dali taka kazuvaat za da ne otkacat ama stvarno nema smisla cel mesec da gi cekame parite
Се има ли случено да го вратат некој од комисија за нареден ден пак да дојде, као нема простор сите докум. да ги прегледаат?
Zdravo zenski, vo sreda orv pat ke odam na konzilium na GAK no so prioriteten upat, dali znaete kolku se ceka i do kolku rabotat?
Обично се јавуваат ден, два претходно да ти кажат кога да одиш ама најчесто почнуваат од 2 саат попладне. Затоа што ги викаат сите горе доле во исто време некогаш може да се чека и поише од пола саат ама во принцип се брзи. Ова е за тие со упат на кои има назначено време ама мислам дека за сите функционира во ист временски период, затоа што тогаш се собира комисијата
Проверете дали сите документи ви се доставени. Јас мислејќи дека е сѐ океј си чекам, и денес дознав од нив дека уствари двата ИСР образци за Март требало да им ги доставам. Зошто мене до 26ти Март ми е едниот ИСР а другиот од 27ми Март до 11 Април. Фактички заради вториов ми немале исплатено, пошо не можеле да го затворат месецот… поима немам..