devojki prashanje po otvaranje na porodilno neli 45 dena pred termin koga prv pat dobivte isplata i dali e veke 100 % odnosno dali zemaat vo predvid patoloska i pomalce isplakaat ili full plata kako sto si bila ?
Девојки, дали ви исплаќаат двократно за еден месец? Ми стигна исплата денес ама ни половина од тоа што би требало да ми го платат. Имате ли информација како ги калкулираат исплатите?
мене ми се случило две посебни исплати ама во ист ден, до сега секогаш била океј сумата. Јас знам дека исплатата е 70% од последните 12 месеци плата
Helloo dali nekoj znae da kaze koga isplakaat za patoloska, odneseni se dokumenti na pocetok na mesec i pominata e plata od firma pred 1vi...no pari od fondot uste ne sum zemala
Секој месец е различно, мене првата исплата ми беше после 2 месеци од отворено боледување. После тоа различни дати, еднаш беше на 24ти, после тоа на пола месец, последниот пат на 27ми
A kako ke znam dali se okej dokumentite? Se javuvaat ili ako ne pustat da odi nekoj da prasa tamu direktno?