A za plata sama si nosis dokumenti vo zavod ili od rabota ti nosat? Mene nikoj nisto ne mi spomnal pa cekam jas pari da mi prefrlat
Нема пари..Празници... јебига.. На 14ти земав минатиот пат, а од работа ги поднеле во фондот на 4ти, сега пак на 4ти поднесени ќе видиме кога ќе стасаат.
Mesinja pari od fondot uste nema kako di pustaat na tripati vo mesecot ili moze da icekuvam sekoj den
Не постојат групи. Тоа останало од некогаш. Имаат исплати скоро секоја недела. Пиши на info@fzo.org.mk име и мат број ќе ти кажат кога ќе има исплата.
Треба корекција да се направи на платата за 8 и 9 месец ,одговорната од работа што треба да се договориме на телефон кога ке се јавам " е зафатена во моментот " а ко ке појдам "не е тука" таа направила грешка во парите ги пуштила повеќе и сега незнаат како да ја оправдаат грешката и се кријат
И кај мене исто беше грешка направена на почетокот и таа од сметководство директно во систем само ја стави точната, коригирана, сума, за буквално 5 мин. се завршува работа и утредента они у фонд автоматски гледаат дека е поправено и пуштаат пари. Не ми е јасно зошто твоите вака реагираат кога е навистина едноставно да се реши.
Корекцијата е 2 мин работа. Јави и се на тел, отерај ја. Како тоа 4 месеци да те остават без пари. Ако ти е само таа плата?! Безобрзие.