utre prv pat ke odam na konzilijarno mislenje za bolovanjeto dali mora trojca ginekolozi da se potpisat ili Kako ode toa
Мече извини овде сум направила грешка ми го игнорира твоето мислење а не сакам да те игнорирам да не сум стиснала нешто барам чаре да исправам.Мислам дека државниве даваат 1 месец ,а приватниве 2 месеца,но нека кажат тие веќе што користат.Мислам мече да оди маж ти сам, ти да не одиш ама ти си знаеш.
Ne jas samo ke odam na odelenieto za gin oti imam termin zakazano a I utre ke mi bidat gotovi rez od urinokultura I niv ke go zemam pravo popat
Така може и само позитивно и ќе биде. Секое добро и Ви посакувам на сите идни мамички се најубаво ❤❤❤
Zdravo.... Vaka od 20.03 sum na boleduvanje,... So.zakanivacki abortus, si lezev vo bolnica pet dena , pa po dve nedeli od 04.04. Mi e prodolzeno za 30 dena...e sega utre sum.na kontorlen.pregled, i vo zavisnost od naodot moze ke dadam pak do komisijata za boleduvanje... Komisijata se sostanuva samo vo cetvrtok,.a toa e vekje naredna nedela ... Ke.mi gi pokrijat.li.denovite , dokolku.ne.mi.prodolzat boleduvanje... Plata za mart zedov od firma, a.sega za april.ima.so.70% ... Mislam.deka e pak od firma, vo fondot nisto ne odnesov .... I uste edno prasanje...bidejki, si gi baram.pravata od raboten odnos, se nadevam.deka ke go dobijam.sporot retrogradno ke mi bide zgolemena platat i isplatena . .kako.mozam da ja.dobijam.razlikta i od fondot vo odnos na boleduvanjeto...
Мешиња дали ќе ме примат на комисија во другата смена ако отиде маж ми? Мојата буква е сабајле а да отидеме попладне. Нема кој да ми отиде
Epa do sreda mi e bolovanjeto i ima zakazano sostanoci . Utre za saat i pol okolu 11 kje izleze a dali kje zavrsi rabota na tie guzvi tamu...
Нека гледа до среда да заврши работа. И во вторниј да оди не е проблем. И во петок да отишол ќе завршел работа.
не услужуваат , страшно работно време, не дигаат телефон, чекање до безсвест.. ќе ме чудеше да е другачие.
Не ми беше готово комисиското мислење во петокот а докторот на одмор од понеделник , гужва му се направи и испуштивме втора смена. Мада и втора смена кога ќе отиде маж ми само му презборуваат дека касно доаѓал. 18-18:30 им е касно Заврши работа сакаш да кажеш?
Да . зашто ги премолив и беше нож до коска. претходно имаа утнато документ на клиника па затоа вака ми испадна да морам во друга смена.
Среќа се смилувале Ќе видиме маж ми денес што ќе направи. И мајка ми иста смена се погоди , жал ми е свекор ми да иде 80 години е .