Значи не се нормални ! Се убив од ѕвонење вчера никој не дигна . И сега ќе не примат попладне или ќе треба да молиме? Тие не работеле вчера прва смена и упте требаше да ги молиш?
Сакам да помогнам ако се дискутира за комисијата во Скопје-Букурешт имам јас еден број секогаш ми се јавуваат и одговараат за секаква инфо 3064088.Се надевам помогнав
Да на тој број што им стои на златна книга никогаш не ми се јавиле со овој немам проблем.Ајде само смирено немој да се нервираш не си единствената што нема кого да прати и ние ја мачиме истата мака ако ти е за утеха
Aj mala pomos, dali za konzilijarno mislenje se odi samo na Gak ili ima i vo Cair i dali se zakazuva?
зЈас одам на Гак и да се закажува со мој термин,внимавај на упатот да ти пишува за конзилијарна комисија имаше женички последнот пат кога бев ги враќаа за тоа.Има и во Систина ама таму се плаќа цената не ја знам точно.
Jas odam vo Sistina i ne znam na kogo mu naplatile konzilijarno no mene ne mi naplatija nisto. Odev kaj Lazarevski koj mi ja pravese inseminacijata i osven za redoven pregled ne mi bese naplateno konzilijarnoto. Taka da osven ako nekoj ne se javi deka mu naplatile.i da kaze cena, nemojte da vadite muabeti.
Исто и во Ремедика јас не плаќам, освен редовниот преглед. Ама може да има некоја цена за конзилијарно за тие што не водат бременост таму. Не знам, ова ми е само претпоставка, најубаво е да си прашаат таму директно тие што ги интересира.
Не се наплаќа конзилијарно во систина ама најверојатно треба да си пациент таму . Ако не си не знам како оди процедурата
Мешиња пола кило сум одлабела од пред десет дена кога се мерев последно . 28 ма недела сум за е можно ?
Да не си се мерела тогаш навечер? А сега наутро? Не е ништо страшно, за пола кило и вагата не е прецизна.
Секогаш сабајле се мерам откако ќе отидам во веце . Ама до сега се си идеше нагоре. Можеби дека пијам повеќе магнезиум и поредовно одам во веце?!
Дали знае некоја трудница или мајка, што се прави кога ќе истече комисиското боледување? Мене ми завршува за неколку дена. Прво сум на преглед, но најверојатно ќе се вратам на работа после истекот. Треба да го носам мислењето од специјалист кај матичен или во Букурешт? Како се затвора боледувањето, воопшто?