Не се расправај, знаеш како е државно,може ако сака да те зае аа, пошо да бидеме реални се бројат на прст што работат? ( и ја сум буџетарац) Ќе си ја фатиш на цуци,маци ова она да не треба уште нешо да приложам, ова она и така само,,... без мрчења и распраања, зашо знаеш...
Мила и јас сум така на боледување,ние сме тука некаде.Ќе ти дадам бројче и јави се ќе го кажеш матичниот број твој и ќе ти каже девојчето зошто немаш уплата која иначе е пуштена за јануари.Бројот е 02 5103029.Провери си.Секое добро
Martka уште еднаш фала ти за тел.што ми го даде денес ми објаснија дека има грешка во документите и затоа е спорен мојот предмет. Се јавив во фирма утре ке оди колешката за да се корегира.
Девојки кога одите на специјалист за мислење за продолжување на боледување ве прашува ли нешто посебно,ве прегледуваат ли? Одам со шифра 020 матичната ми рече да кажам дека имам болки и повремено крварење ама незнам како одат овие работи
Прво ќе кажеш дека си за мисл. за боледување и ќе те праша специјалистот дали имаш проблеми..а можеш да си кажеш одма и без да те праша... со лесно
Девојки дали знаете дали може да ми се отвори предпородилно боледување 45 пред термн? Цела бременост низ нос ми излезе одењето кај матичен за боледување па ако ги прашаш нешто него и сестрата нешто дополнително да може ќјјотек ке ти удрат ,таква незаинтересирсност страшна работа едвај чекам се да заврши да се префрлам кај друг, не оти другиот ќе е поарен.
На последниот извештај од комисија ми пишува ма наредна контрола да се јавам со извештај и конзилијарно па да не има проблем, па ме интересираа ваши искуства.
Може ли да ми кажете извештајот со конзилијарното што се носи дали треба да е од ист датум со конзилијарното или може да е постар?
Јас кога одев за конзилијарно одев со извештај од специјалист. Колку е постар извештајот од конзилијарното?
Видечемо, ја прошлиот месец добив парички на 15 ти. Ќе видимр до петок. Плус јас чекам и рефундација за клексанот, али тоа иде супер бавно, ми го имаа предметот од 21 јануари поднесен, заташкано,сами ми признаа, а јас сега ќе поднесувам за нова тура.