Zdravo Dali e bezbedno da se kapam vo bazent bremena sum 6 ti mesec i da napomenam deka imam kandida...
Здраво девојки Вие со термин почеток на септември, дали планирате одмор летово и до кога најдоцна би патувале? Секако ќе се консултирам со матичната, ме интересираат искуства
Другарка што беше со термин септември, најкасно патуваше во јули, почеток на јули беа на одмор. После тоа веќе не. И јас не би патувала во 9ти искрено. Па ни во 8ми, ван граници.
И јас сум во Септември.Пламираме да идеме на море почеток на Јули.Ве молам искуство ваше. Поздрав до сите
Здраво. Сакам ваши размислувања во врска со моето следно прашање Планираме една недела во Грција, некаде поблиску пред краците, во почетокот на јули. Тогаш јас би била 28ма недела. Досега имам уредна бременост, фала му на Бога. Се немам консултирано сеуште со матичниот. Тоа ќе го направам на следен преглед. П. С. И мојот термин е во септември
И ние се одлучивме за Грција, ќе патуваме следна недела, тогаш ќе сум 29та недела. Совет од матичната, да се избегнува директно изложување на сонце, добар фактор за заштита и да не се седи со мокри купачи, ама да одам и да уживам Пред поаѓање јас закажав преглед, чисто да ми потврди дека се е во ред ( исто имам уредна бременост )
Moe iskustvo bese samo lezenie mn mi precese mozno i klimata jas bev vo maj bev otecena vopsto ne sum setal samo po restorani so maz mi i toa kasno i plus ne bese mnogu toplo lani koga bev vo Dubai bese mn toplo plus letot 6 casa sega ni vo makedonia se mislam dali da doagam
Ти благодарам на споделениот совет скептик сум само што ќе бидам надвор од државата Секако на плажа двократно ќе се оди, кога нема да печи многу сонцето и 50фактор крем поздрав и со лесно да ти биде!
Zdravo, dali e vo red da se odi so brod 3h nataka i 3h za nazad vo 10ta nedela od bremenost? I ushte edno prashanje, dali e dozvoleno da vlagam vo more?
Jas sum se kacil ama imav vrtoglavici sega sekoj e razlicen.... Za kapenje jas momentalno sum vo Monaco i ne se banjam zosto koga bev vo Dubai pred mesec se kapev i vo bazen i vo more i dobiv infekcia
Ме интересира дали се реши лани за патувањето и како помина? Јас сум исто со абдоменален серклаж 19та недела и сакам да отидам до Грција кај моите во камп. Таму секако би лежела, но за патот ми е малце шубе...
Izvini sega gledam deka si mi pisala ti moze veke si vo grcija. Iskreno ne otidov nesakav da rizikuvam. Sedev doma so kratki prosetki niz doma od 29 nedela do 36 bev i na strogo lezenje samo do wc i kujna. E sega ovaa godina nadoknaduvame so sinko. Nekolkupati vikend vo grcija odmor... Izdrzi ke imas vreme za patuvanje. Ova patuvaje vo domasni uslovi. So lesno