Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Патување со своите родители на одмор или на прошетка во странство

Дискусија во 'Општи дискусии' започната од Eva22, 20 април 2016.

1. buttercup5

buttercup5 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    1.240
    Иако имам 20 години до сега не сум била на одмор со друштво (facepalm) едноставно што никогаш не сме се поклопиле со вкусовите (на некој не му се допаѓа дестинацијата, не му одговара буџетот, го викнале на друго место, сака да оди да работи...). Најубаво е со моите, имам пари колку сакам, јадам и пијам колку сакам, излегувам каде сакам и апсолутно за ништо не ми е гајле, додека со друштво ќе треба многу да внимавам. На екскурзии топ сме си поминувале со друшто, ама јас не можам кафе да договорам со нив, а не пак да одиме некаде подолг период. Одмор со родители е (y)

На ebola и Feminka22 им се допаѓа ова.
  2. ebola

ebola Истакнат член

Се зачлени на:
    3 октомври 2014
    Пораки:
    141
    Допаѓања:
    263
    Јас немав отидено на одмор заедно со моите од 12години. Постојано со другарки или дечко, Охрид, Грција, Бугарија. И пред две години ми викаат ние ќе одиме до грција, ајде со нас. Верувале или не, тоа беше вистинско уживање. Од патувањето во удобна кола, до сместување во хотел со поглед на море, до дремење на плажа ко што треба, ручек, вечера, пиво, кафиња, шетање наоколу... Абе стариве ми се закон! :D Плус се запознавме со едни срби таму и они беа со децата, и моите друштво и јас друштво. Е сега моето друштво, 6 години помало, тинејџерка, малце беше напорна али кога ќе ми станеше досадно навечер, кога моите легнуваа, излегував со неа, па со грци наоколу се шетавме... Абе не знам што да ви кажам. Уживање.

3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Na letuvanje so roditelite ne sum bila odamna. Ama ushte od mala odvreme-navreme patuvam vo stranstvo so tatko mi vonsezonski, toj brka nekoi svoi raboti, jas imam sloboda priblizhno isto kako da sum otishla sama. I mnogu mi e podobro taka, otkolku da odam so drushtvo na koe treba da se prilagoduvam. Edinstveno patuvanja nadvor od zemjava nikogash ne im odbivav, inaku, vaka vo sekojdnevieto do pred nekoja godina ne sakav da izlezam ni do kiosk so moite :D (ne znam zoshto rechisi site tinejdjeri se takvi).

На Priroden му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.684
    Допаѓања:
    79.796
    Едно време мислев дека е глупаво, нормално, како секој просечен тинејџер. Сега веќе откако помина тој период, не би ми сметало или било срам да одам на одмор со нив. Баш напротив, тоа би било добар начин да се обединиме како во старите времиња како кога бев дете.

5. Queen8

Queen8 Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2018
    Пораки:
    4.279
    Допаѓања:
    20.712
    Секогаш сум одела со моите на одмори и патувања, многу убаво сум си поминувала и сега би одела во поширок состав сите заедно, ама тешко може да се уклопат повеќе луѓе истовремено заради работата и обврските.

На Lovelybaby<3, Недопирлива5 и Aleksandra9999 им се допаѓа ова.
  6. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    До сега само и со нив имам идено на одмор. Најубаво, само си одмараш и за ништо не се грижиш. :)

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Топ е.
    Не се замараш за ништо, а притоа проаѓаш време со најблиските.

8. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.680
    Допаѓања:
    7.967
    Океј ми е некаде до 15-16 години:?:

9. Beautiful Dreams

Beautiful Dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2022
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    1.934
    Зошто би било срамота кога тоа ти се родители?
    Би сакала да бидам повеќе заедно со моите но не можам.:(

10. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2022
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    418
    Секогаш би одела на одмор со родителите, секако и со друштво ама тоа се различни доживувања. Мене не ми е срам да одам на одмор или патување со нив иако сум возрасна и би одела дури можам… Не разбирам зошто да е ти е срам или досадно, баш сум поминувала супер секогаш