Паштета

Дискусија во 'Храна и пијалаци' започната од Plavusa.17, 19 август 2014.

1. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.886
    Допаѓања:
    186.659
    Паштета сум видела еднаш, бевме на тим билдинг кај шеф-готвач,и ни рекоа сега оваа група ќе праи паштета од мисиркин џигер, ама јас бев у другата група што праеше печено свинско со модри сливи... и убава беше паштетата, ама не го знам рецептот јбг:rofl:

Јас сум еурокрем генерација иначе, каква паштета какви бакрачи :emo:

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SanelaS

SanelaS Популарен член

Се зачлени на:
    7 октомври 2016
    Пораки:
    2.302
    Допаѓања:
    6.397
    Na vremeto vo prodavnicata vo studentski imase ubava pasteta vo crno pakuvanje , nekoj da ne znae kako sd vikaa. Sekogas si pravev zalihi.

3. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.364
    Допаѓања:
    41.666
    Еми оти за баланс у универзумот... :D

@Biljarkata охааа буржоазија, па уште и Еурокрем... Ја подалеку од Луна крем од Кам не сум видела.

Иначе на темава, ја си поштуем паштета, и омилена ми е Ловачка оти лута, и си ја мкам со леб и сркам јогурт.

Е сеа тука штедам некое време да си купам, оти кошта факинг две евра, али вреди, ме потсеќа на отаџбината.
    Јес да таму у Кам кошташе на времето 7 денари, али сеа дојдоа други времиња... ;(

А коа бев мала Мик пилешката ми беше омилена, оти кошташе 5 денари... У комбо со лебот од 8 денари. Или 9 беа?

На H.VAGA, Katie90, Biljarkata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.886
    Допаѓања:
    186.659
    Ама јас кога јадев еурокрем немаше Кам маркет, само Центро и Славија:wasntme:
    Дека за генерацијата што расте (тоа му беше слоган) ... и после пораснав и немаше веќе... само стаклените чаши од него останаа.
    Паштета во чаши сигурно никогаш немало, ете уште еден минус:!:

5. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.737
    Допаѓања:
    129.093
    Јадам паштети.
    Од месни, најубава ми е на Ролник пилешката со домати. Од посни, Ардеалул со маслинки.