Ај и јас да се надоврзам на темава ... Ретко купувам работи од таму но минатиот пат кога бев во певекс кај бисер си најдов многу убави работи по ефтина цена.. истата марама која беше по дупла цена во бершка таму беше 300 ден. а не забележав некој недостаток. Исто така има и доста избор на маички по 200 денари. Само не најдов фармерки но немав доволно време да разгледам убаво.
Абе не дека сакам да те разубедам ама... Жените најмногу жалат за купување кожни панталони Спојлер На сите барем еднаш ни се случило да купиме парче облека кое го облекуваме само еднаш или пак никогаш. Сепак, најмногу жени зажалиле поради тоа што купиле кожни панталони, ова го покажало новото истражување. Речиси половина од испитаните жени сметаат дека купувањето кожни панталони е залудно трошење пари. Имено, испитаниците сметаат дека жените во такви панталони изгледаат ефтино и невкусно. На второ место на најомразени парчиња облека се наоѓаат тренерките од велур, поради кои се покајале 37% од испитаниците. На листата на непожелна гардероба се наоѓаат и проѕирните маици и мини сукњите. http://radiofortuna.com.mk/index.php?op ... Itemid=647
Певекс во Карпош 4 се наоѓа пред мостот Обединети нации од левата страна (ако се движиш од Центар накај Карпош по Партизанска). Се гледа од булеварот, не можеш да го утнеш, пишува со големи букви Певекс. Други продавници (во претходна порака некој прашуваше) има малку подоле од Кјуби (спроти билна аптека) и на ул. Даме Груев, после Беко полициската станица.
Денес бев во Певекс,си зедов еден корсет и едно болеро Има интересни работи ама треба малце повеќе да се разгледа
Бев пред некој ден и купив блузички...Само после првото перење им се направија како топченца Убави се на изглед али од квалитетот воопшто не сум задоволна
Бев пред 2-3 недели и ништо не ми се допадна што има и решив денес пак да одам да видам што ново донеле бидејки нели на два дена роба носат и имаше многу убави работи.Робата овојпат беше погодена за мене,па си купив портокалова блуза со апликација и една еднобојна ролка.
Баш денска бев.Нема ништо посебно,партаалести. Сепак си купив нештоо... Еднаш во неделата носат роба.