Певекс

Дискусија во 'Мода и стил' започната од blueeparadise, 24 мај 2012.

1. Irrepleceable

Irrepleceable Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.361
    Во певекс да се начека само кога се носи роба..тогаш се наоѓаат навистина убави работи(јас многу пати сум купила фустанчиња што сум ги гледала во други бутици,за дупло поефтино).Инаку,кога ќе се потроши новата роба(а се троши рапидно,уште истиот ден)тешко дека може да се најде нешто убаво,нормално се зависи од вкусот :D

2. mila34

mila34 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2013
    Пораки:
    111
    Допаѓања:
    82
    знае ли некоја од вас кои денови се носи роба? :)

3. Irrepleceable

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.361
    Ги прашав еднаш ми кажаа секоја недела различен ден :^) Мислам дека немаат ден кога конкретно се носи робата,али пак препрашај си :)

На mila34 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.840
    Влагам вчера во Певекс се факам за едно фустанче гледам цена 700ден. Разгледувам понатака се факам за едни фармерки 800 ден. Ма немој да ме јебеш бре. Таа чкарт роба што се расипува после прво перење со такви цени да се продава НЕ. Толку беше од мене ,дефинитивно не им влагам веке. :envy:

На Rose96 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Кој филм почнаа да го живеат овие од Певекс ,слушнале ли за други продавнички кои носат приближно исти цени АМА без фелер . :D

6. Rubinka

Rubinka Активен член

Се зачлени на:
    4 април 2013
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    8
    Исто и јас порано барем еднаш недело влегував и обавезно ќе си купам нешто зимски блузи по 300 денари еднаш на попуст и земав на мајка ми 3 фустани по 100 денари преубави беа, а сега мислам дека им е се почкарт робата а цените растат. Ма ич не ги ни погледнувам више, а не па да им влезам :rofl:

7. pufki4ee

pufki4ee Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    11
    Во Певекс од 1000 парчиња облека 1 саглам ако се најде

8. The-Queen

The-Queen Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    2.139
    Допаѓања:
    2.426
    Значи последниов месец, па може има и фазла, певекс ги има брка накој филм. Цените станаа високи на роба која пред тоа беше со нормални цени со оглед на квалитетот. Сега е истата роба, а цените се до плафон качени. Стварно не знам како е дојдено до оваа промена, но очигледно си бркаат муштерии.

На mila34 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. meri11

meri11 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    133
    Допаѓања:
    54
    Е да, едни исти фармерки што пред 2 месеца им беа 390, сега им ставиле цена 890?!?

10. tweety-tweety

tweety-tweety Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2013
    Пораки:
    578
    Допаѓања:
    435
    Имам доста парчиња од Певекс и има кај нас доста избор! ;) ;)

11. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.612
    Вчера кај тоа во Беко имаше некои фустанчиња, ок беа, едноставен крој, просечен лесен материјал со цена од 800 ден. :^)
    Малку се испозанесоа, се` уште може да се најдат добри маички, ама за дел од парчињата само нека сонуваат со тие цени.

12. Shelea

Shelea Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    4.263
    Допаѓања:
    43.991
    Вчера отидовме со другарка, демек да разгледаме... Во Певексот кај Лептокарија.

Си најдов суќњичка со точки, бела, со црн ластик, за 250 денари си е ок, и ќе ми користи... И една маичка со риги, во две три нијанси, за 99 денари, долга, ми треба за на вежбање.

Имаше ок фустанчиња, но мал избор на величини. И ужасно се нервирам кога носат се’ со S. Јебига, имаме кукови и цицки, не се сите стапови.

13. Irrepleceable

Се зачлени на:
    1 јуни 2013
    Пораки:
    1.070
    Допаѓања:
    1.361
    Лајк за суќната,и јас ја имам :lol:

14. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Вчера влегов во Певекс, и си видов чипкани кратки пантолончиња за 250 денари. Ќе си умрам не ги купив. :@ Понеделник одам обавезно да си ги купам, само да ги има уште. А да не знае некој сабота дали работат до 5 или до 8? :^)

На 1bunny му/ѝ се допаѓа ова.
  15. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Бев денес во Певексот во Лептокарија што е и искрено бев пријатно изненадена, инаку одам прв пат. Работите беа убаво наредени, по цени, не натрупано да неможеш да ги раздвоиш закачалките.. Баш фино и убаво за разгледување. Си купив едно летно фустанче 400 денари и маичка со апликација 250. Јас барем не видов нешто поскапо од 400-450 денари :^)
    И вработените беа фини, така да се на се добар впечаток ми остави, ќе по посетувам почесто. Посебно маичкиве ептен мерак ми напраија сега, една баш што ја пробував (ама голема ми беше |( ) истата братучедка ми ја има купено од Бершка, баш истата, овде беше 250 денари...

16. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.727
    Да не имате видено во Певекс во Центар шорцеви и тесни сукњички со висок струк? Немам ич шорцеви, а не ми се даваат по 1000 денари за шорц по Бершка, и сличниве продавници.

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  17. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Колку сум се смеела кога една другарка ми кажа: Певекс-бутик на мојата младост :lol:

18. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Во Певекс во Штип цените се до 599 ден. а има навистина добри парчиња за ниски цени :)

19. OmniaVanitas

OmniaVanitas Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2012
    Пораки:
    1.460
    Допаѓања:
    1.482
    Каде има Певекс во Штип? Знам за Пренди ама Певекс немам сретнато. Освен ако е нешто е од неодамна отворена...

20. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Спроти Стопанска Банка,до Дуки Дасо :)