Певекс

Дискусија во 'Мода и стил' започната од blueeparadise, 24 мај 2012.

1. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    И во Прилеп има таков бутик ,во катната гаража се наоѓа . Понекогаш може да се најде нешто убаво.

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  2. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.546
    Овие Певекс кога почнаа со работа, за да се покажат стварно нудеа интересни парчиња за ич пари. Се наоѓаше нешто интересно, постојано имаше нова роба, цените беа скоро се до 200, 300максимум. И таман го разработија, се усраа во се. Како да мислеа дека на стара слава ќе продолжат успешно да работат. Ги дигнаа цените, изборот се сведе на катастрофален, ретко носат роба и се тоа пак истото се врти..

Штета порано нонстоп поминував, сега одамна не сум влегла. Гледам огромна промена од почетокот на работа и сега. Нема бизнис на стара слава, нека се свестат дури им е време, зашто ќе нема за кого да работат ако така продолжат.

На ines.h, tigerlady и EMoonlight им се допаѓа ова.
  3. Lexus

Lexus Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    307
    Се согласувам во целост. на почетокот кога отворија купив некои добри парчиња за 199,00 денари. Сега се цените повисоки , а робата катастрофа.

4. Chica-Linda

Chica-Linda Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2013
    Пораки:
    94
    Допаѓања:
    20
    Случајно поминав пред некој ден абе се крпи ко за бришење прашина,ништо асално..

5. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    ЈАс сакам да си купам од Певекс нешто, па да ми кажете како се со квалитет. Кога одам во Штип и стално поминувам да видам што има, и ептен се ниски цените. Дали и кај нас се така во Скопје?

6. dushiche

dushiche Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2013
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    603
    Истото го имаше во Куманово ама пред некое време цените од 190 па нагоре.
    А инаку робата е доста по квалитетна од Певекс, т.с ретко има нешто што е оштетено и воочливо.

7. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.623
    Допаѓања:
    40.110
    Има ли попуст на фармерки во Певекс?

8. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.735
    Допаѓања:
    6.727
    Da ne znaete dali ima skater skirts vo Peveks?

9. mimiiiii

mimiiiii Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2012
    Пораки:
    2.893
    Допаѓања:
    11.286
    Дечки бил ли некој скоро во Певекс , Пренди ? Имаат ли некои спортски широки блузички за евтини пари . Ми требаат за во теретана не мора да се нешто посебно квалитетни и убави . Ако има и блузони уште поубаво :)

10. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Во Пренди имаа распродажба, така да имаше само останати партали, ништо посебно.

А, во Певекс сега немаше некои интересни нови блузи, но така нешто поспортско секогаш се наоѓа, и најубаво е ако појдиш, сигурно ќе си најдиш.

На mimiiiii му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    55.216
    Салам утнаа, нема ништо посебно а се е по 800 -700- денари има и за помалце не велам не, ама да сакам за таа цена ке одам во Шутка :D па курнази се , ем се партали продаваат ем денар не ти враќаат назад ако е 699 или 599 пример :D

12. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    Да не знае некој,дали денес работат певекс?и до колку?

13. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    ^^И да работале денеска ,досега сигурно имаат затворено.

14. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Дали некоја има отидено до Певекс во Штип овие денови? Имаше евтини фустанчиња, дали има уште?

15. strawberry-cake

strawberry-cake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2014
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    14
    Каде што живеам јас, блузите се многу евтини, има за 300-400 ден. и баш се убави :)

16. tiph24

tiph24 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2014
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    177
    Бев трипати до Певекс.Првиот пат отидов во 21:15 мислам дека беше,добро неработеа,касно беше,
    Вториот пат отидов во 8:40.Пишуваше дека работат до 9,а таа 20 минути порано затвара.
    Третиот пат конечно влегов,попладне отидов.Им опишувам сукња,ги прашувам дали имаат некоја таква или слична,ми кажува дека има насекаде сукњи и да барам.Кога ја најдов сукњата конечно,ги викнав за бројче да ми помогнат,сама ми викаат да си најдам.
    Ич не ми се свиѓаат,никако да помогнат.Зашто се вработени,само да наплатат ли?Во други продавници,влагаш,па и те поздравуваат некои.Те прашуваат одма кое бројче ти треба,ова она...овие,ма јок.

17. lolanomnom

lolanomnom Популарен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2013
    Пораки:
    253
    Допаѓања:
    2.324
    Јас летото се изнакупував од певекс маици и 2 пара панталони душата им ја извадив мање више не се мрднати. Сега пред некое време пројдов гледам малце ги дигнале цените...

18. sheficata46

sheficata46 Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    4
    Во Певекс може да се наиде на убави, а ефтини работи, иако повеќето се безвезални партали. Повеќе би си нашла за лето. Така лесни работи. :D

19. SunshineYo

SunshineYo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2014
    Пораки:
    210
    Допаѓања:
    316
    И Певекс не е тоа што беше... цените се накачени за некои парталчиња, е тоа да дека некогаш може да најдеш нешто убаво и евтино, ама ретко е. Другарка ми пред 2 недели си купи фармерки за 300 денари, ама она има малку поспецифична градба и нејзе и стоеа убаво, а на пример јас да ги облечам тие ќе бидам како во вреќа :worried:

20. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Одамна не сум отишла ,има нешто ?