Вчера влегов во Певекс и во ГТЦ. Многу е различно отколку во Куманово. Во Куманово облеката беше никаква, а тука многу подобра. Не ми падна ништо во око, ама како и да е има убави парчиња.
Bo охрид кога отворија бутик певекс на почеток имаше доста убава роба. Но после немаше нешто посебна роба.Последно купив сако од таму пери носи е , добри работи има ако отидеш одма кога ќе донесат роба пошо одма се продава.Јас одамна не сум била но ќе одам деновиве.
Бев денес и цените им се превисоки. На нискобуџетна гардероба им ставиле цени од 499, 599. Многу се занесоа. А, најобичните маици (еднобојни) лани ги земав по 199, а сега се од 299 нагоре.
Почнаа да се занесуваат во певекс блузичките што им ги гледам...се по 499 ден направиле....Нелогични дебела блуза 499 и проѕирна литарка исто 499...што е работата таму незнам.....
Па ретко може да најдам нешто у Певекс, а да не е фалш, или има крив раб или мало дупче ...за тие цени не вредат
Во Певекс има 50% намаление. Ама со ова намаление цените се како лани (бидејќи годинава доста ги поскапија).
Одамна немам купено нешто добро, се ми е тапа некако, додека на почеток носеа убава роба за ефтини пари
I vo koja od prodavnicite od Peveks vo Skoje ima povekje i poubava roba .. Izvinete na latinicata od mob sum
Значи, имс убав избор и голем избор на пантоло, фармерки, блузи кај нас во охрид. Јас пред една недела од таму си зедов бели пантолони со сиви светки цели нс нив. Можеби ги имате видено, тие што бевте брзо во певекс. Сега сум позадоволна отколку порано
Певекс до Зоил до колку саат работи, ако некој знае? Едит: Или за било кое ако знаете работно време ќе ми биде од корист, веројатно сите работат до исто
Се наоѓа некогаш нешто убаво...но ретко.Во главно им е премн лоша роба.Не влегувам често но некогаш знам да разгледам и ако прочепкаш можно е да најдеш некоја слатка маичка или нешто.
Имаат убави работи Јас неодамна си купив две фустанчиња и хеланки со цветен дизајн Ќе наминам пак деновиве па можеби пак ќе земам нешто