Бев пред некој ден и баш сум задовлна од изборот и квалитетот на робата. Си купив фармирки за 300цденари блуза по долги за 350 (имаше и поевтини) и тренерки за 300. Шорцевите и блузите по кратки ракави им без по 100 денари.Сега за некое време планирам пак да одам.
Петокот бев, има мноогу убави парчиња облека. Сукња на H&M беше 200 денари, препрепрекрасна, штета што ми беше голема. Немаше S бројче Се наоѓаат многу добри парчиња. Мене ми се допаѓа
Дали може некој да ми каже до колку работи певекс и дали уште работат певекс во ГТЦ и спроти Лептокарија?
На Даме Груев спроти министетство за финансии не е затворен, ама нема ништо роба. Пола дуќан е испразнет, и се што се продава е по 99 ден. Најверојатно ќе го затвораат!!
Оставен е плакатот на певекс инаку внатре е друга продавница/конфекција. Пред некое време влегов барав фармерки и хеланки и се беше зборам за фармерки од 800 па нагоре. Во брзање бев и не прашав како се вика продавницата, ама певекс не е сигурно
Јас гледам дуќаниве кај Зоил и Беко ги обновија, имаат роба, а по се' изгледа е истиот газда. Што се случи во меѓувреме стварно незнам.
Таа цена беа и во последно време кај нив фармерките. Не верувам дека ќе остават така назив, а да е друга продавница, певекс е отворен повторно.