Кај реков такво нешто? Аман заман значи, во секоја тема го мешате феминизмот. И онаму кај шо го нема.
Природата кажала дека машкиот пол имаат орган за пенетрирање, сакале ние или не. И да, напоменав дека секако тој секс ми е одвратен, кој и да пенетрира во случајот. "Кој и да пенетрира"
Џабе се смееш. Нагласи дека другово било 'нормална состојба'. Иначе, природата ги направила мажите со г-точка која може да се досегне, единствено преку аналниот отвор. Ако сме кај природа...
Не би му правела вака и да ми побара. Гадничко ми е малце. И двете се ненормални за мене кај хетеро парови. Или мора он да сака, иначе му е свилен газот?
Да речам дека е 'ненормално' ако си асексуален? Си ме прочитала некогаш да кажам такво нешто, за било кој? Знаеш ти и повеќе од мене, што е 'нормално' а што не. ... дека микробиолог и тие работи...
И хомофоб ќе ти рече дека природата не дозволува маж и маж или жена со жена да имаат секс. Па тогаш викаме не мора да ја слушаме природата нели? Гајле ми е Г точката кај била. Ако жена неќе анален е во ред зашто нејзино тело, а ако некој неќе пегинг, бре свилениот газ, неќел, ела ваму да ти го збутам. Или една точка такозвана Г, менува сѐ?
Кога сум поддржувала сексуално форсирање? Немам ништо против некому да не се допаѓа анален секс. И мене не ми е баш нешто... дали 5 пати до сега сум имала анален. Имам против муабетите како: 'ненормален', 'изопачен'.
експериментираме , читаме и гледаме се .... сум предложила зашто знам дека е задоволството и оргазамот неверојатен, не сме ја отфрлиле темата комплетно ама не сме се решиле сеуште, ни мислам дека нема изгледи да се решиме .... сепак важно ми е да сме опуштени и согласни комплетно за тоа и да несака не е крај на светот битно не ни е табу и не сме рекле НИКОГАШ до сега дека на ниеден од двајцата било кој дел од телото или било кој вид на сексуален чин или вид на пенетрација ни е ОДВРАТЕН ... мал совет до останативе : сакајте си ги телата своите и на партнерот и прифатете си ги желбите и фантазиите за здрав сексуален живот
Оргазмот со стимулација на Г-точката (простатата) кај мажите е за 2-3 пати посилен од обичното свршување. Многу јак оргазам за машкото!!! Се стимулира со масажа и притискање под пределот помеѓу анусот и јајцата или анално со прти или играчка на околу 5 цм во анусот само на горната страна кон пенисот (тоа не е анален секс, од анално ништо не се чувствува само со стимулација на регионот на Г-точката). Оваа нема врска дека машкото е геј, туку се ужива со г-точката. https://tocka.com.mk/vesti/65040/maskata-g-tocka-patot-do-najsilniot-orgazam
Анален секс е ако доживува оргазам со влегување само во аналот..но кај машките аналот само се корисити како начин за да се дојде до Г - точката и никакви задоволство не чувствува кога му влегува преку аналот за да се возбудува. Само со стимулација на Г-точката за кој еден од начините е преку аналот го доживува јакиот оргазам.
Стимулација на Г -точката кај мажите не е само преку пенетрација во аналот, туку со масажа и притискање со прстите помеѓу просторот под јајцата и анусот..тој простор ако се стимулира оргазмот е многу јак..значи не само преку аналот внатрешно туку и надворешно во таа регија.