Под секс не се подразбира само чин во кој се доживува оргазам има секс и без оргазам, самиот чин на пенетрација одредува дали е орален, вагинален или анален сексот во зависност од тоа каде се одвива пенетрацијата. Така да пегингот е врста на анален секс.
Да му бутнам прст у дупе сачувај боже. Ќе треба цела рака на хемиско да ја однесам или доброволно да ја ампутирам. Ги прочитав првите коментари и прво ми падна на памет сцената од Мумија со тој шутракот со златната нараквица што си ја бутна раката во дупка, а си ја извади соголена до коска.
Ај ке се распрашам па ке ви кажам. Кире, Дани, вашето искуство какво е? Сакам доминација, коа ке му кажам праи кафе, он стварно да направи.
Нашето искуство..прво прочитавме и експирементираме со што нешто да го освеживме сексуалниот живот..и наидовме на Г-точките и пробавме..искуството наше највеке со надворешна масажа и притискање на регионот под јајцата и анусот..свршувањето е многу јааако..а пробуваме секако и со прст на кондом и играчки..не е само финтата да му бутнеш прст во анусот , така нема да чувствува ништо, важно е да му ја пронајдеш г-точката која е внатре на горната страна од кај пенисот. Животот е убав, да си го искусиме со онаа што си го сакаме и да уживаме.
Со мажот ми си имаме одлична комуникација каде отворено си ги кажуваме желбите за кои обострано си ги исполнуваме. После повеќе години брак едноставно сакаме да ја промениме монотонијата во креветот со нешто ново, да експрементираме и да уживаме во онаа што ни е задоволство. Затоа прифаќам онаа што го прави задоволен, а тој профаќа онаа што јас сакам. Ако нема отворена комуникација меѓу партнерите, желбите се ставаат под тепих тогаш скришно ќе оди кај друга за да си ги исполни. Зошто??? затоа што не сакам да слушнам што тој сака и ужива И после неверство Задоволувањето на сексуалните нагони се многу силен мотив за приврзаност, особено ако двострано ги задоволувате. Сакајте се и уживајте во животот Даница
Не се клистираат. Не сум брцнала говно, ако тоа е прашањето Пази, на 10тина мажи сум им брцнала прст и никој не се побунил
Едноставно не е возможно да ставиш прст во неклистриран задник и да го извадиш чист, колку сакаш убедувај ме.
Не се обидувам да те убедам, ти кажувам искуство. Ако има говно во аналното црево, тогаш ќе го брцниш.. ама пак ако има таму говно, ќе му се кака. А аналното црево е подолго од прстот. Пенис е подолг од прст (најчесто ) затоа е поголема шансата да брцни во гомно.
хахахах може нова тема предлог ... - која е веројатноста да стигнете до фекалии за време на анален секс - искуства и мислења - колку сантима да навлезам, а да сум сигурен / сигурна дека нема да допрам нешто што несакам Ве обожавам сите тука
Искрено, ова ми е малку ко геј. Лично не би пробал, малку ми е чудно.. Но, никогаш не вели никогаш, можи ќе пробаме еден ден, ако сакаме и се договориме.
Како е геј? За да си геј, треба да си маж, кој се возбудува на мажи. 'Прст во газот' не е маж. Или можи е?
Некој спомна горе не било нормално, епа ни орален не е „нормално” ама ете. Јас сум пробала ова, ама не ми се допаѓа awkward ми беше не правам веќе и тоа е океј, исто ако на некоја и се допаѓа пак е океј.