ma edna tipka so koja imavme odnos mi ima vpikano prst otpozadi, najiskreno, ednostavno znaese kako da se postavi, znaese kako da prijde, kako toa da go napravi, nisto strasno.. mi se dopadna.
Na ovaa tema imam pisuvano so edna zenska licnost i ke izlazam ako kazam deka muabetot ne mi se dopadna.....bi probal.
Jas bi probala takva stimulacija, ama zavisi od drugata strana. Ako e avanturist i saka da probva vo red, no ima mazi koi se zatvoreni vo taa smisla i na takov ne bi mu go napravila toa. Nemam probano, a sakam. Ne bi mu napravila na nikoj iznenadno, tuku uz myabet bi mu spomnala pa posle probala, Bas bi sakala da gledam kako maz bi uzival vo toa.
Voopsto ne bi se dvoumel i ne bi kazal ne, dokolku licnosta koja e so mene duri i taka vistinski vo daden moment saka da dominira so moeto telo.
Имаме пробано со партнерот, уживањето е обострано. Јас го сакам тоа што сум доминантна, а и тој ужива во тоа. Единствениот проблем се моите големи нокти, но кога се кратки му го пружам тоа задоволство.
Во комбинацика со Rimjob перфектно... Но мора да се одржува РЕДОВНА хигиена не само пред тој чин, не е тогаш само доволно
Наредно кога ќе имате секс речи ѝ ,,сакам да пробаме нешто доколку сакаш и ти” и ќе ти рече што, и кажи ѝ Симпл