Да го фатам и јас последниот воз за добивање на оваа wow пегла Кандидат плус за добитник! Ако видите некој со тип топ испеглани алишта низ улица, без раб и остало јас ќе сум! Со новата пегла ќе бидам средена п.с. ќе го научам и дечко ми да пегла, ветувам!
Од куќа на куќа, стоечки и така оваа може вертикално шврц фрц нагоре надолу готово или на кафе ќе одиме сите па дојдете згужвани, на вас ќе запеглам
Сега видов дека најактивната ќе добие подарок, а не онаа со корисни совети А секако не се знае, или пак да. Ај женски пребројте си мислења по колку имате у темава Среќно.
Аааа види молим те кај била забавата. Јас па се чудам што ве нема на другите теми Да не останам покуса де.. Јас како најголем мразач на пегли можам само да кажам .. читајте упатство на облеката ако не сакате да бидете неуспешни како мене користете чиста газа ако облеката ви е преосетлива. Ако сте ептен демоде и немате пегла со чудни функции како пареа и не знам што, натопете ја газата малку во дестилирана вода и ете пареа Плус и одма се суши, немате мака Не испробувајте вака на мн темна облека освен ако стварно немате квалитетна газа..ако не ви се вадат бели кончиња од секаде Истово може и со ептен тенка памучна крпа ама се суши тешко.. Не се мачете да пеглате нешто што не се гледа и онака никој нема да го види а вие ќе заштедите време Животот е еден, не и робувајте на оваа мала направа. Таа нека робува за вас.. Ако сакате да ги тонирате рацете, земете го и купот од кај комшивката.... И така.. Доста ми е еден ден дружба со пеглава, ама знам дека нема да ме удостоите со таква чест Фала на невнимание. Ај сега одам да се залажувам дека е лесно пеглањето
Честитаме @blackwave! Веруваме дека ќе бидеш презадоволна, очекуваме да се пофалиш штом ќе го добиеш подарокот. Ви благодариме на сите за интересот и споделените трикови и совети.