И јас гигпеглам.Од сушарата како пеглани се ама мене ми е убаво да си пеглам.Во животот ништо друго не сум пеглала хихи
Јас сум зависник од пеглање, сите алишта ги пеглам (освен чорапи, гаќи, пешкири, тоа сушам во сушара). На мм, моите, на синко и на бебево.. се пеглам. Секој ден пеглам, особено нивни Поубави ми се пеглани алишта.. таман кога спијат, си пеглам, си се релаксирам
До скоро пеглав се. Од пред два месеци ми пукна филмот. Буквално секој ден имаше за пеглање. И тоа и мм пеглаше и пак даската товарена. И сега не пеглам ништо освен за мм за на работа и за синко во градинка. Плус зимово скоро се во сушара сушено на 100 степени, вадам и диплам.
Искрено јас скоро ништо не им пеглам на децава ( освен ако се згужвани или истуткани и одиме некаде) Имам опција пеглање на машината и баш топ ми ги ваѓа.Штом заврши машината веднаш ги пружувам и не ми се гужваат воопшто.Немам сушара сеуште.
Се релаксираш? Мене кичма ми се откачуе, цела се препотувам...Ич не ме релаксира, да можам никад не би пеглала
И онака сум цел ден на нозе, не ми смета пола саат во денот да попеглам, па и саат, некогаш и седната пеглам. Правам паузи за вода сок, фемина Богами се релаксирам во тишина сама во соба, мм чува деца.. сама кога сум гледам да не пеглам ако се будни, 200 бељи ке направи големиов, а бебе мора да ми е тука во спална до мене
Isto i jas peglam se i za nas i za decata ..mene iskreno me opusta da si peglam i uz pat kafe da pijam
Добро е, не сум чудак мене се пеглано, здиплено, наредено, обесено на закачаки. Некако поубаво ми е така, земи облечи што сакаш во секое време, без да пеглаш во моментот
Жива среќа мајка ми пегла. Јас не знам, и она не може да ги гледа такви. Едноставно си има такваа маана, мора пид конец. Јас пак запеглувам колку да е израмнето. Коа бевме со свеки, рака на срце она ми пеглаше се...е сеа не е ко кога ќе си фатам јас(не мора ко мајка ми) ама битно испеглано беше. Уште малце и се надевам сама ќе си пеглам, на повидок ми е хахаха па ќе се жалам знам. Не пеглам се. Тренерки, кебенца, пешкири, такви ствари не. Обично сушам на жица па гледам тогаш да ги израмнам да се подисправат.
I jas peglam samo na mm I sinko kako bebe i do nekoj 4 godini na sinko od dvete strani Sega veke ne samo od edna strana ama vazno mora da se peglani za da oblece
Јас од нашите скоро ништо не пеглам (пазам при перење и сушење). На бебето на почеток си реков да не ги пеглам, освен ако има некој проблем, ама некако многу крути ми беа и почнав да ги пеглам. Вака ми се помекички, а и не ми е тешко. Е сега, до кога вака ќе видиме