Здраво сакам да прашам дали доколку ги немаш потребните 36 кредити од прва година треба да ја презапишуваш истата или само одреден семестар и дали доколку ја презапишеш положените предмети сеуште се рачунаат како положени.
Даниела е прекрасен професор. И човек со душа. Јанушева ми има кратко предавано, ја памтам како добра. Ако учиш нема добри и лоши,баш ми е криво што читам мислења за Педагошките факултети дека не чинеле. Јас паметам дека сите професори бараа учење.
А Христина по кој предмет предава.Јас воопшто во овие три изминати години ја немам сретнато,претпоставувам е нова.
Уште не се знае како ќе почнеме... Многу ме интересира ама не знам зошто олку многу каснат со одлуката.
Дали се знае и за другите факултети во Битола како ќе биде онлајн, комбинирано или со физичко присуство?
Офф, ама вистина требаа со време да кажат, јас веќе изнајмив стан и сега за џабе да го плаќам а уште не знаеме како ќе почнеме... Вистина на цедило не оставаат, се до последен рок чекаат.
Здраво, сакам да прашам во втора година на почеток за плаќање дали се плаќа нешто фазла од сумата за семестарот 6.120 и ако да, колку изнесува од прилика целата сума?
Дали сега некој знае како ќе бидат предавањата дали се објавија некои информации или некој знае нешто неофицијално?
Со физичко присуство ќе се предавањата Што мислење имате за професорот Зоран Николоски по француски? Дали се учи од прв степен? Англиски сите ми препорачаа да не одам, а и не сум љубител на англискиот. Зоран бил вонреден професор, дали некој има искуство кај него?
Здраво девојки, сакам да ве прашам дали некоја од вас го има учебникот "старословенска читанка" од Емилија Црвенковска? Или и општо некои учебници како на пример "Психологија" од Кеверески?
Здраво дечкии.Пишувам во име на моја другарка?Дали некој се има запишено на Педагошки факултет во Битола/Скопје и мислења? Прашувам стриктно за предучилишна возраст.Искуства со факултетот? Благодарамм❤
Девојки ве молам таа што полагала онлајн испит било кога кај професорот Ранко Младеноски по теорија на книжевноста ако може да ме контактира.