Оваа година немаше, имавме само разговор со професорите (нешто како психо-тест, кај што сакаа да им одговараме на прашањата со целосни реченици, а не само со по едно, две зборчиња).
Ај да прашам едно глпо прашањее... ама тоа е кога незнам подобро да си прашам... Сега сум матурантка па сакам да идам на факултет за педагог во училиште или професор по педагогија, кажете ми треба да се запишам на педагошки или филозофски-педагогија?
И ја сум нс Педагошки бев редовен студент и тогаш ни кажаа дека не мора да имаме асистенти ,сега се префрлив вонредно и ме интересира дали како вонреден може да имам асистент Ви Благодарам
Ajde koj moze da mi pomogne imam zavrseno pedagoski fakultet otsek oddelenska nastava, sega sakam da dozavrsam i preducilisna. Dali ke treba cel faks da go ixam ok ke se prifatat istite predmeti ili ke se vodi kako nesto dr dokvalifikacii ili sto znam .... Ako nekoj ima info ke ve molam da mi odgovori ako ne ke si prasam od ponedelnik
Најдобро да си прашаш, ама мислам дека ќе имаш поволности. Јас имам еден факултет завршено ама оти немав исти предмети со вториот не можев да се запишам на тој начин, па затоа и не сум многу упатена. Важно сѐ што ти е исто од предмети ќе ти признаат.
Дали има некој што го полагал предметот Планирање и програмирање на педагошката дејност во училиштето, на универзитетот Гоце Делчев Штип ? Ве молам пишете,може и лична порака , ми требаат некои информации
Сакам да се запишам на факултетов али во предучилишно воспитание, има ли некој да ми каже со какви оценки би можело да се влезе и како е на овој смер?
Со оглед на тоа дека повеќето одат на одделенска настава, шансите за предучилишна ти се многу поголеми. Па и ако одиш уште на првиот уписен рок уште подобро.
Девојки јас овој семестар како предмет од друг факултет го избрав Мултикултурно образование од Педагошки..е сега ако може некој да ме информира нешто повеќе за него и за професорот Владо Тимовски Фалаа однапред
Владо Тимовски е декан на факултетот и ова му е последна година, од следната оди во пензија. Супер е човекот, ќе поминеш лесно кај него.
Здраво дечки, јас сакам да се запишам на Педагошки факултет , одделенска настава имам 81.56 поени. Дали ќе може да влезам во државна квота со 200 евра? Оваа година примаат 25 студенти.