Etika profesorkata e top nikoj ne butka pisi mi ke ti pratam seminarska i nesto drugo ako ti treba. Samo da otides prasuva sto si napisal na seminarskata I te pusta. Pozz
Здраво Студирам на економски, но сакам да земам предмет како изборен од педагошки. Помеѓу Мултикултурно образование и ПСИХОЛОГИЈА НА ИНТЕЛИГЕНЦИЈАТА И УМСТВЕНИТЕ СПОСОБНОСТИ кој е полесен и каков е принципот на полагање.
Јас земав медиумска култура иначе мултикултурно мислам дека е полесно од психологија и јас сакав тој да го земам ама професорот испрашувал усно а и плус ќе треба и исеј да правиш.
Мултикултурно и медиумска треба да се кај ист професор. Се прави семинарска и се одговара усно. Така беше јас кога полагав.
Не знам дали уште постои. Се полагаа 5 предмети и практична настава за предавање т.е. стекнување назив наставник, професор во зависност од тоа што факултет имаш завршено.
Мислење помеѓу одделенска настава и педагогија на филозофски? Предности и слабости на двете програми, можности за работа и слично?
Со Педагогија на Филозовски можеш да работиш и како Педагог и како Одделенски наставник, а со Педагошки факултет-одделенска настава можеш да бидеш само одделенски наставник.
Добро вечер на сите членки Нова сум (очигледно) па би сакала да прашам дали некоја знае која е процедурата за да го довршам факсот кој ми е во мирување од 2002 год